hvordan å gjøre huset for rullestolbrukere

hvordan å gjøre huset for rullestolbrukereHome skal være det mest trøstende sted for alle som --- inkludert funksjonshemmede personer som må bruke rullestol i hverdagen. Mens noen endringer for å øke et hjem for tilgjengelighet er kostbare, kan andre bli gjort med lite kostnader. Finn ut om den enkelte kvalifiserer til noen form for økonomisk støtte. Steder å sjekke inkludere Department of Veterans Affairs, yrkesrettet attføring byråer, arbeidstakere kompensasjon programmer, lokale kirker, samfunn grupper (for eksempel Lions Clubs eller Shriners Clubs) eller statlige og føderale programmer.
en.
Gå gjennom hele hjem og lage en liste over områder hvor tilgjengelighet er et problem. Modifikasjoner behov vil avhenge av den enkeltes mobilitet. Noen endringer kan gjøres etter en enkel tur til en jernvarehandel, mens andre krever en leverandørs hjelp. Vurder enkel inngang inn i hjemmet og gjennom døråpninger, størrelse på korridorer, sikkerhet og bekvemmelighet innen bad, tilgjengelighet til ovenpå områder og evnen til å nå ofte brukte gjenstander.
To.
Endre hjem innganger ved å fjerne trinn til foran og bak dører. Den beste måten å gjøre dette avhenger av hjemmet. I noen tilfeller, kan du fjerne en veranda eller lite skritt, så gjør det hjemme inngang og bakkenivå lik. Du må kanskje bygge en tre rampe som fører til inngangen. Lag en rampe med konkrete dersom fortauet trinn opp til hjemmet. Hjelpemiddelsentralen Partners anbefaler en stigning på ikke mer enn en tomme for hver fot lengde på en rampe. En bratt rampe kunne føre til en rullestol til tupp.
Tre.
Widen alle innvendige dører. Hjelpemiddelsentralen Partners antyder minst en 32-tommers åpning, men du kan trenge en større åpning, avhengig av vinkelen som den enkelte kommer gjennom døren og strukturen i rullestolen. Noen rullestoler kan trenge mer plass. En byggmester kan gjøre døråpningen justering lett.
Fire.
Installer ta barer i hele hjemmet hvor de ville gjøre hverdagen enklere. Dette er barer som en person griper inn på å dra seg opp. De er spesielt nyttige ved siden av toaletter og i badekar. Andre områder der de kan være nyttige inneholde soverom og kjøkken.
Fem.
Remodel på badet for å fremheve sikkerheten. Ha minst ett større bad som gir nok plass til en rullestol. Diskuter med en entreprenør hvordan badet kan bli utvidet. Installer lav benkeplater og vasker med åpent rom i bunnen. Installer en håndholdt dusjhode for enkel bading og et badekar sete, roll-in dusj eller dusjkabinett med badekar.
6.
Installer en trappeheis, som lar brukeren sitte på en stol opp trappen. Plasser en manuell stol, rullator eller krykker på toppen av trappen. Heiser eller heiser kan også installeres. Vurdere å flytte soverom nede. Dette gjør hverdagen enklere og er også tryggere i tilfelle brann.
7.
Vurder andre ekstra modifikasjoner. Omorganisere møbler for å gi mer plass. Gjør vaskerom tilgjengelig og installere underskap og benkeplater på kjøkkenet. Installer en tastatur dør lås på døra. Dette er mer praktisk enn å bruke en nøkkel. Hev møbler slik at bena til en person i rullestol kan passe lett under bord eller skrivebord.

Andre artikkelen

 • hvordan å male betonggulv å se ut som flis
 • ideer for et unikt tak
 • hvordan sette en seth thomas atomklokke
 • hvordan å feste mobilnettet persienner
 • hvordan å male lamell dører
 • hvordan å male veggene med en ragging effekt
 • definisjon av persienner
 • hvordan å iverksette tiltak for å unngå å legge klimagasser til miljøet
 • Slik avinstallerer vertikale persienner
 • hvordan du bytter gummi bakside på et teppe
 •