hvordan ramme og henge farget glass

hvordan ramme og henge farget glassStained glass, enten det er et prosjekt du har gjort eller en du har kjøpt, kan være en flott tillegg til ditt hjem. Når innramming og henger dine farget glass, må du ta hensyn til om du vil beholde i farget glass montert i et vindu eller du ønsker noe som er mer portable hvis du velger å flytte. Det finnes enkle måter å henge farget glass, eller mer kompliserte prosedyrer for fastmontering

Du trenger:. .
Wood for ramme (lønn eller noen form for hardt tre vil gjøre)
Kanter tre.
Kryssfiner.
Trelim.
Router.
Saw.
Gjærkasse.
Sander.
Klemmer.
Stain for tre.
Hammer.
Panel pins.
Pensel.
Bilderammen wire og skruer.
Kroker for oppheng kunstverk.
Kitt eller glass klipp.
Herdet glass.
Drivning pistol.
Gummi drivning /fugemasse.

Ramme Din Stained Glass


en.
Bygg en treramme størrelsen på farget glass. Med så og gjærkasse, kuttet fire trestykker størrelsen på grafikken, kutte ender i en 45-graders vinkel slik at de passer i hjørnene. Sand kantene med slipemaskinen for å gjøre dem glatte.
To.
Bygg en indre sub ramme av kantlist tre. Skjær biter 1 tomme større på alle sider enn størrelsen av kunstverket ditt slik at du kan sette kunstverk på underramme, forlater nok plass til å sikre den med et underlag senere. Lag en 45-graders kutt på hver ende som du gjorde for den ytre rammen. Den underramme sitter under hovedrammen. Størrelsen bør være lengden på den plass som finnes i hullet i hovedrammen. Sand kantene med slipemaskinen for å glatte dem. Lim hjørnene sammen og klemme, la limet tørke over natten. Lim underramme til baksiden av rammen, klemme alle, og la den tørke en annen natt.
Tre.
Beis rammen med en farge av tre flekken som utfyller glassmalerier. La flekken tørke. Sett i farget glass i rammen. Lag deretter et ark av kryssfiner for sikkerhetskopiering og takle det inn på baksiden av sub ramme med lite panel pinner. Legg ved en bilderamme wire mellom to små skruer som du skrur inn bak på rammen slik at du kan henge farget glass som et bilde hvis du ønsker.

Hang Din ramme Stained Glass


en.
Fest kroker til rammen av et vindu og henge farget glass ved hjelp av bildet wire. På denne måten kan du ta det ned hvis du flytter.
To.
Sett i farget glass i et vindu av lignende dimensjoner. Den farget glass kan passe inn i åpningen og holdt på plass med kitt eller glass klipp, eller for en permanent tilpasning, bygge liten ramme rundt glassmalerier å holde den på plass permanent
3
. .
Bygg glassmalerier til en plass hvor du kan sandwich det mellom herdet glass, for eksempel i et portrom. Den farget glass bør ½ tomme mindre enn dimensjonene av herdet glass. Injisere en gummipakning i ekstra plass til å isolere rommet. Den herdet glass bør være 1 /8 tommer mindre enn åpningen.

Andre artikkelen

 • hva er chromatherapy belysning?
 • vindu som dekker ideer for å spare varme
 • hvordan du kan dekorere et bad hvor toalettet er i nærheten av badekaret
 • Slik reface rød murstein fireplaces
 • hvordan å tenne et mørkt rom
 • kjellerstua plass maleri ideer
 • oppslagstavle ideer for soverommet
 • billig og enkel vegg dekorere ideer
 • hvordan du installerer et anker i gips
 • hvordan å male ristet marmor fliser
 •