kan jeg vaske en fiber seng?

kan jeg vaske en fiber seng?Fiber senger er fint fordi de er like myke som fjær senger, men de har ikke den irriterende fjær som poke ut på deg. Folk som har allergi mot fjær eller ned vil ikke ha problemer med fiber senger. Også fiber senger er mer økonomisk, lettere vekt, og ofte billigere enn ekte fjær dyner eller senger. Det er flere måter å vaske en fiber seng, ifølge Molly Wilson, som er leder for husarbeid på Super 8 i Aberdeen, SD, hvor de bruker mye fiber senger

Stor kapasitet

Wilson sier at du kan vaske en fiber seng, men det er viktig å gjøre det i en stor kapasitet vaskemaskinen. Hvis du bare har en vanlig størrelse skive, vurdere å ta fiber sengen til en selvbetjent. Hvis du vasker den i en vanlig størrelse vaskemaskin, må du passe på å bruke en ekstra sentrifugering, og ta hensyn til vaskemaskinen din, så det kan hoppe og kan også lekke. Vask alltid konge og dronning size fiber senger i en stor kapasitet vaskemaskinen. Du kan være i stand til å vaske twin eller full størrelse fiber senger i en vanlig vaskemaskin, så lenge du betaler oppmerksomhet til det.

såpe og skyll

Fiber senger har en tendens til å trekke i såpe fordi de er laget av materiale som ligner på en svamp. Derfor kan du bruke en full last er verdt av såpe, men alltid har en ekstra skylling for å være sikker på at såpen får ut av fiber seng før vask er over. Med større fiber senger, må du kanskje skylle to eller tre ganger. Du kan se om du trenger en annen skyller ved å kjøre fingeren over overflaten av den våte fiber sengen etter vask er fullført. Gni fingrene sammen etter det. Hvis du føler et glatt stoff mellom fingrene, er det fortsatt såpe, og det bør skylles igjen.

Tørking

Wilson sier den viktigste delen av vasker en fiber seng tørker den på riktig måte. En årsak folk unngår å vaske fiber senger er fordi hvis de er tørket feil de vil begynne å lukte på grunn av mugg. Å tørke fiber sengen, sette den i tørketrommel på lav varme med en gang. Ikke la det å sitte i vaskemaskinen for enda et minutt. Flytt det til tørketrommelen, selv om det fortsatt drypper. Hold tørketrommelen gående til fiber sengen er helt tørt. Når tørketrommelen slås av, eller når tørketid er opp, trekk ut fiber sengen, og hvis du oppdager noe vått eller fuktighet på den, sette den tilbake i tørketrommelen en gang.

Hvis du henge fiber sengen tørke, gjøre det ute, eller på et sted som har åpent luftsirkulasjon.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en elegant vase innredning uten å bruke penger
 • dekorere med stoff tube gardiner
 • hvor å endre fargen på et konkret countertop
 • hvordan du kan dekorere et kjøkken med unik vinduet behandlinger
 • informasjon om vann fontener for en baby nursey
 • hvordan sette en seth thomas AutoSet klokke
 • Slik sjablong en stol rail
 • hvordan du installerer ulike tregulv i hjemmet
 • teatralsk vinduet behandlinger
 • gourmet kjøkken ideer
 •