katedralen tak vinduet behandlinger

katedralen tak vinduet behandlingerHomes med katedralen tak er en dekoratør mareritt. . I tillegg til høye tak og umulige vinkler, har denne stilen av arkitekturen generelt en rekke merkelig formede vinduer. Vinkel top vinduer legge til karakter, men presenterer de store problemene når det gjelder tid til å tenke på egnede måter å forskjønne, blokkere solen og gi privatliv. Heldigvis, produsenter av vinduet behandlinger nå tilby et bredt utvalg av harde og myke alternativer for å dekke vinklet vinduer. Love

Lamellgardiner

dem eller hate dem, vertikale persienner gjør et ideelt valg for skyggelegging katedralen tak. Disse fullt fungerende persienner har en vinklet sporet basert på eksakte vinduet spesifikasjoner. Blindene stabelen bare tilbake til høyere side av vinduet.

Skodder

Du kan overse skodder som en løsning på vinklet vinduer, men tre og faux tre skodder kan gjøres for å passe uvanlig vinduet form. Et installasjonsprogram tar første målinger og deretter din lukkeren selskapet vil produsere skreddersydde behandlinger basert på skrå vinduet dimensjoner. Nesten alle lukkeren selskapene garanterer sine målinger. Hvis en lukker ikke passer ordentlig, vil selskapet justere eller remake lukkeren uten kostnader for deg.

Sunburst Behandling

Sunburst vindu behandlinger er vanligvis brukes til å dekke runde og ovale vinduer. På grunn av sin klassiske design, har etterspørselen etter samlet og plisserte sunburst behandlinger for vinklet vinduer vokst de siste årene. Den Sunburst utformingen virker for høye katedralen tak krever en stasjonær, lys-filtrering behandling.

Farget Film

Profesjonelt installert tonet film vil bevare dine synspunkter og redusere Søn gjenskinn. De fleste vinduet film selskaper tilbyr levetid produktet garantier. Vindu filmen gir et budsjett-vennlig måte å dekke dine vinkel top katedralen tak-vinduer.

Cellular Shades

Selskaper, som Hunter Douglas, gir hele linjer med mobilnettet og Pleated nyanser spesielt laget for vinklet vinduer. Ikke bare gjør disse nyanser se stilig, de også isolere hjemmet året rundt.

Faux Smijern

For et strengt dekorative touch, vurdere faux smijern vinduet setter inn for katedralen tak. Vinduet behandlinger på My Tableaux nettstedet ser ut og føles akkurat som smijern uten vekten av ekte metall. Selskapet tilbyr også mange standard design å velge mellom. Det skaper også spesielle design basert kundens egen mønster.

Woven Woods

Disse naturlige nyanser har tatt solskjerminger bransjen med storm. Woven tre nyanser består av en rekke av gress, skog og bambus. De fleste vevde skogen har et egendefinert vinklet hode rail. I løftet posisjon, vil den øvre vinklede delen av vinduet fortsatt dekket. Bruk vevd skogen på en høyere katedral tak for å bevare visningen.

Tradisjonell Drapery

Ingenting slår tradisjonelle draperi til å legge farge og varme til en over-sized room med katedralen tak. Den enkleste måten å henge gardinene på en vinkel øverste vinduet er å behandle åpningen som et kvadrat eller rektangel. Denne metoden gir en illusjon av en liten, ubehandlet trekantede vinduet over og lavere vindu omfattet av gardiner.

Andre artikkelen

 • hvor å fjerne maling fra en gammel Dresser som er ikke-tre
 • den beste malingen for kjelleren betonggulv
 • hvordan du bruker oljebasert maling
 • kan du laminat over en eksisterende laminert kjøkkenbenken?
 • hvordan å blande apparater i rustfritt stål med hvite
 • gratis og enkel headboard ideer
 • hvordan å henge en krystall lampen med 4 lys
 • hvordan du installerer murstein finér rundt en peis
 • hvordan gjøre vinduet gardiner for barn
 • hvordan du kan dekorere et bad med svart granitt gulv fliser
 •