moderne hjem vegg maling ideer

moderne hjem vegg maling ideerEn moderne hjem er det motsatte av en som har en gammel og rustikk design estetiske. Moderne kan defineres på mange måter, men det betyr ikke nødvendigvis at du har en funky stol i et rom med ett teppe og en tilfeldig stykke abstrakt kunst. Moderne kan bare bety et hjem som reflekterer en travel livsstil. Dette hjemmet kan ha rustfritt stål apparater og det nyeste elektroniske utstyret, eller en enkel ryddet for vekst. Uansett hvordan du velger å dekorere, bruke farger som appellerer til deg og utfylle din livsstil.

Color Basics

Paint er den mest effektive måten å skape en stemning eller atmosfære i rommet ditt. Hvis moderne områder påberope en følelse av "cool", det kan være lurt å gå med nyanser av en dristigere farger. Lysere toner vil passe deg best om dette er den effekten du vil oppnå. Myke grønnsaker eller dempet toner av gult eller grått, vil legge en rolig bakgrunn til en super-ladet, travle livsstil. Bruk disse kule dempede fargetoner som et bakteppe for unikt og interessant belysning, bilderammer eller vegg kunst. Dette vil bidra til å skape et fredelig og beroligende effekt i ditt hjem og forhindre veggene fra å se det for travelt. Nyanser av blått kan ha et snev av sølv til å se moderne. Unngå baby blå nyanser;. Denne fargen ser ut datert og bør unngås i et moderne hjem

Color Drama

Fet juvel farger skrike moderne når det gjelder design. Disse fargene bør legges til en vegg som vil bli det sentrale punktet. Red vil umiddelbart legge varme til et mellomrom. Gul bør brukes med en annen farge som brun eller grønn, eller begge. Ikke male en hel vegg gul, denne fargen kan øke blodtrykket. Metallic lakk kan brukes over fargen med en stor svamp eller børste til å opprette et glans. Dette vil gjøre plass glød i løpet av dagen og gnisten i det svake lyset fra kvelden. Innlemming metalliske farger er sparsomt en sikker-brann måte å utfylle en moderne mellomrom. Det gjør en dristig "se på meg" statement, med et snev av drama.

Maling Teknikker

Det er mange måter å lage en fantastisk rom med maling teknikker. Bruk malerens tape å tape off deler av veggen. Fyll i mer enn én farge for en kunstnerisk og egendefinert utseende plass. Bruk tape til å opprette ruter, striper, diamanter eller enkle blokker. Bruk denne ideen for et barne-rom og legge til så få eller så mange farger du ønsker. Gå for en mer subtil effekt og prøv frihåndsquilting. Denne teknikken er enkel. Dypp din pensel i maling, tørk av overskytende og lett bearbeid bust over en annen farge, eller bruk denne fargen utelukkende på en hvit vegg. Bruk svamper uansett størrelse eller form og skape unike effekter med dem. Kutt svamp til å tilpasse dine egne figurer og lage et mønster med et par lakkfarger. Dette kan være ideell for en barnehage eller lekerom. Større svamper kan brukes til å skape en sofistikert tekstur på badet eller soverommet.

Andre artikkelen

 • hvordan du bruker en dra teknikk for å male veggene
 • hvordan du kan dekorere med kjøkkenveggen kunst
 • hvor å fjerne bildet holder rammer
 • peis mantels & surround ideer
 • lyseblå bad maleri ideer
 • sportsbar room ideer
 • hvordan å dekke blemmer på en betongvegg
 • DIY: italiensk stil møbler maling
 • hvordan du kan dekorere en spisesal i bringebær og Pecan maling farger
 • hvordan å identifisere american empire møbler stil
 •