peis stearinlys ideer

peis stearinlys ideerDen mørke konkav hull av en peis er det perfekte området for å vise levende lys. Det er en av de tryggeste stedene i ditt hjem for å plassere lys fordi det var laget for å inneholde branner. Bruk andre reflekterende flater å fremheve lysene fra stearinlys og gjenskape det sentrale punktet at ildstedet var opprinnelig ment å være. Bruk disse peis lys ideer for fester, en romantisk kveld eller til hverdags familien nytelse. Når du blir vant til den rene og enkle levende lys glød i peisen din, kan du aldri vil ha et bål igjen.

Tiers av Tea Lights

En rask og enkel måte å legge en billig gruppering av lys til peisen din er med te lys. Plasser telys i ulike høyder for å gjøre grupperingen interessant. Ordne kort, middels og høye klare drikkeglass snudd opp ned på hele gulvet i peis åpning og plassere en te-lys på toppen av hver enkelt. Dette er en fin måte å ha brann for estetikk i varmere vær, eller som en rask dekorativt idé når vert en komme sammen.

Hver Candle in the House

Ekliptisk arrangementer av lys fungerer godt inne i en peis åpning. Bruk alle de lysestaker du kan finne rundt hjemmet ditt fra det høye taper holdere til korte votives og arrangere dem gjennom peisen gulvet.

Mirrored kubelys

Lean noen speil fliser eller en liten vegg speil mot baksiden av peisen åpningen. I foran speilene sted fire eller fem vanlig hvit kubelys som sitter på toppen av skåler. Bruk pilarer i alle forskjellige størrelser, både i høyde og tykkelse. Når denne grupperingen er tent, vil det gi en illusjon av dobbelt stearinlys.

Floating Candles

Bruk en stor, klart glass punsj bolle og fyll den med vann som er farget med blå konditorfarge. Plasser flytende lys inne i denne bollen og legg den i din peis åpningen. Plasser et par champagneglass rundt bollen fylt med samme farget vann og en flytende stearinlys. Dine venner vil ikke bare bli overrasket over kreativiteten din, men brannen og vann refleksjoner vil holde dem hypnotisert, akkurat som en knitrende peis ville.

Farget Votives

Plukk opp noen rimelige speilet fliser og plassere dem på gulvet av peisen din. Plasser multicolored votive lysestaker på toppen av speil. Når tent, vil lysene ligne fargene i julelysene. Denne ordningen fungerer bra for helligdager eller andre gang du ønsker å få inn litt farge på stearinlys peis.

Andre artikkelen

 • hvordan å henge klipp for ytterkledning
 • hvordan å forberede betonggulv for epoxy maling
 • hjem dekorere ideer og tips
 • hvordan å overholde et speil på et skap dør
 • hvordan å passe en Suffolk klinke dørhåndtak
 • hvordan å lage en isolert blind for et vindu
 • hvordan du gjør fargevalget prosjekter
 • tween dekorere ideer
 • room design ideer og fotografier
 • baby girl barnehage vegg ideer
 •