room hyller ideer

room hyller ideerDu trenger:
oppvask såpe
. Myk børste.
Bomullsklut.
Ren klut.
Sølvpuss.

Reoler er et må ha-på kjøkkenet vegger eller inne i skap, og i bad i nærheten av vasker og dusjer.
Det er en nødvendighet i familierom, i huler, barnas rom, i garasjen og vaskerom. Skapende rom hyller ideer løse lagring problemer og la et sted å vise skattede elementer. Gjør det selv, kjøp det billig eller få den tilpasset bygget for å passe rommet. Hylle ideer er enkelt å finne og innlemme i din stue.

Flytende Hyller

Typiske flytende bokhyller er best brukt for å vise fotografier og lett pyntegjenstander. For å gjøre sterk og solid flytende bokhyller, vurdere å feste peis kapper inn i stenderne i en vegg. Stack hyller vertikalt eller vakler dem. Eller trapp-steg dem opp en vegg for visuelt inntrykk. Bruk kjøpt peis kapper eller anker vanlig tre plater til veggen studs, så trim styrene med dekorative eller kronen. Maling eller beis veden i farger du ønsker deg.

Cubby Holes

Cubby hull er perfekt hyller for å holde alt i vanlig syn. De er i utgangspunktet en rekke knyttet bokser på størrelse med egg kasser. Og de er bygget til ulike dybder og bredder, avhengig av deres bruk. Fyll en vegg med cubby hull eller ramme dem rundt et vindu. La dem alle åpne eller legge kurver for å skjule rot. Legg dekorative trim, så beis eller maling dem.

Romdeler

Ferdige høye lagring eller kjøkken spiskammer skap kan tjene som romdeler samt ekstra hyller. Legg hyller til endene av skap for mer lagringsplass. Cabinet interiør gir god hylleplass og de lukkede dørene holde det ryddig. Fullfør baksiden av kabinettet med maling, en flekk eller stoff for tekstur. Hang et stort speil eller kunstverk på baksiden eller legge åpne hyller. Med dette alternativet, du få hyller og ekstra veggplass.

Bokhyller

En bok lover kan aldri ha for mange bokhyller. De kan også vise samlinger, er avgjørende i kontorer, og kommer i en rekke av høyder og utførelser. Line vegger med ferdig bok tilfeller for en innebygd bibliotek utseende. Line dem opp eller stable dem tilbake til baksiden for å romdeler. Legg trim støping og trådløs rikseple lys for et snev av klasse og stil.

Stables Hyllesystem

stables hyller kommer i assorterte størrelser, farger og konfigurasjoner. Lang hyller kan blande med kortere hyller eller med firkantede åpne eller spaltegulv bokser. Stables hyller passer sammen, noe som gjør det til et allsidig og kreativ sokkel design medium. De forskjellige størrelser av hyller og esker gjør den spesielt egnet for ujevne mellomrom, hvor en komplett enhet ikke vil passe.

uventede steder

Sett hyller på uventede steder, men der du trenger det mest. Legg til en hylle på dekorative tre eller metall parentes over et bad eller kjøkken vinduet. Dette vil gi ekstra plass til nødvendigheter eller krydder og frigjøre counter plass. Sett hyller i bortkastet plass under vasker. Klem høye CD-eller DVD-hyller inn i trange steder i nærheten av apparater eller bak dører. Slå dem på deres sider og henge dem på veggen for en hylle med cubby hull eller et display hylle med CD /DVD oppbevaring.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan lage din egen takvifte trekk kjeden
 • hva er forskjellen mellom glødelamper og lysstoffrør?
 • staffasje stiler
 • gjøre det selv folie imprinting servietter
 • hvor å fjerne maling innebygd i tre korn
 • hvor å fjerne latex maling fra lakk
 • klesvask kabinett ideer
 • Slik velger du et bakgrunnsbilde
 • hvordan å ta vare på for rock og mineral hjem innredning og smykker
 • Slik wire en utendørs bevegelse lys
 •