tinn vinduet behandlinger

tinn vinduet behandlingerTin er en mørk form av aluminium metall som låner stilen til amerikanske landlig bosetning til moderne hjem. Hvert vindu behandling ved hjelp av tinn som et designelement oppfordrer deg til å vurdere verdien av resirkulering tinn for estetiske formål, herunder ommaling antikke tinn stykker og bruker dem som vindu pyntegjenstander.

Tin Skulptur

Bestemme hvor du skal bruke tinn som vinduet behandling hjelper deg til å tenke utradisjonell muligheter. Som et metall skulptur prosjekt, vurdere forme tinn i en serie på to-dimensjonale eller tre-dimensjonale former å fikse på veggen over vinduet. En idé er å opprette tre diamant-formede plater og henge dem ut som bildene over veggen. Disse platene eliminere behovet for swags og valances.

Space tinn skjemaer jevnt utover eller bruk en mer tilfeldig design. Hvis tre diamanter eller figurer ikke er nok, kan du legge til flere, for eksempel innføring av nye farger, teksturer og former fashioned fra skrap tinn.

Tin Gesims Box

Et alternativ til å designe en frittstående skulptur av tinn er å skape et vindu gesims boks av tre. Velg dimensjonene av esken og om vinduet behandlingen vil kreve en boks eller to bokser. Du kan kjøpe pre-cut stykker eller en samlet trekasse. Det neste trinnet er å feste tinn på ytre seks paneler i vedkassen. Ved å henge vedkassen over vinduet som tinn gesims, trekker du observatørens oppmerksomhet til toppen hjørne av vinduet. Hvis du ikke foretrekker den naturlige tinn finish, velge en farge på metallic polish eller maling til å gjøre blikkboks skiller seg ut fra veggen.

Tin Pynt

En annen mulighet er å kombinere tinn med andre dekorere materialer. Forhenget stang med draperier hengende på kroker gjør en perfekt kandidat for en lang, svingete bånd hengende med tinn ornamenter. Den hus kan få tin utklipp fra søppelplass og bruke metall arbeidsverktøy, herunder et metall så, en blåselampe og en loddebolt til mote tinn pyntegjenstander. Fokus på uniform ornamenter eller tema ornamenter eller bare henge dem. En vanlig hvit panel drapere henger med enkelte tin ornamenter hang på sine egne små sirkler av tau eller bånd tilbyr et alternativ til strengemønster en stor samling av ornamenter som kinesiske lykter fra gardin stang. Du kan også sy ornament bånd inn i samlet stoffet hvor som helst på teppet panelet eller bruke tinn pyntegjenstander som gardin tiebacks.

Andre artikkelen

 • hvordan du bruker faux tinn over en popcorn tak
 • hvor å fjerne maling fra en pistol
 • hvordan å orientere tregulv
 • kvartsitt som en countertop materiale
 • hvor kan jeg kjøpe gamle skolen taket kamper?
 • hvordan du kan dekorere en delt jentes soverom
 • hvor å restaurere gamle bølgete glass vindusrutene
 • dekorativ måte å skjule en tv over en Mantel
 • hvordan å friske opp og ta pizzazz til et rom
 • hvordan å male tre peiser
 •