topp karakter bay buede vinduer

topp karakter bay buede vinduerBay og buede vinduer kan brukes enten til å åpne opp et lite rom eller som et arkitektonisk fokuspunkt. I motsetning til andre vinduet stiler som er installert i tråd med en vegg, bukt og buede vinduer prosjektet ut og la mer av en panoramautsikt over utsiden. Bay vinduer er en tre-delt vindu med et senter inndelingen som er større enn de to side seksjoner, som kan åpnes. En bow vinduet består av fire eller flere paneler som utgjør en kurve og kan enten være fast eller ventilert. Høyt rangerte selskapene er Pella, Marvin og Anderson.

Andersen 400-serien Bow Og Bay Windows

Meget vurdert av Architech, er Anderson 400-serien Casement vindu tilbudt enten som en bue eller bukt design. Den har en naturlig tre interiør og benytter lav-E4 glass, som er utformet for å redusere vann småblødninger og forbli renere lengre perioder. Interiør ramme farge-alternativer inkluderer furu eller hvite og utvendig maling alternativer hvit, sand-tone eller grønn skog. Andersen bukt og buede vinduer begge har vinyl kledning som beskytter rammen fra alvorlige vær og en rekkevidde ut lås, noe som trekker vinduet tett lukket mot rammen for sikker og tett låsing.

Marvin Bay Windows

Marvin bukt vinduer består av et stort panoramavindu som er omgitt av to mindre vinduer på hver side og sett på ulike vinkler. Karnappene benytter en 3-delt, justerbar, stive karmen pan som har en skrå overflate og innebygd drenering kanaler for å sikre fuktighet er rettet inn på vær-resistive barriere. Vinduene har formstøpte hjørner som er opprettet fra knuse-resistente materialer og er derfor svært sterke. Marvin's vinduer er blant de topp-karakter valg av Architech.

Marvin Bow Windows

En annen svært ranking vindu ved Architech er Marvin's buede vinduer, som har en kurve som består av fire eller flere vinduer. Enkelte vinduer er gløgg sammen på fabrikken for en luft-tett passform. Den buede vinduer kan være egendefinert størrelse avhengig av om forbrukeren søker en erstatning eller er remodeling. Den rette linjen kabelklemmer er uavhengig styrke testet av selskapet for å sikre vinduene låsen sikkert.

Pella Bay Og Bow Windows

vurdert av Window Replacement Center som det beste valget i erstatning vinduer, Pella bukt vinduer har en fast sentrum vindu med drift dobbelt-hang eller Casement vinduer på sidene. Deres buede vinduer består av fire eller fem Casement vinduer som kan være fast eller ventilert og er koblet sammen til en kurve. Pella er vinduer er toppen vurdert av energieffektive og både bukten og bue design som benytter lav-E isolerende glass som reduserer energikostnader ved å redusere strømregninger nødvendig for oppvarming eller kjøling. Pella er vinduer også beskytte møblene mot skadelige UV-stråler.

Andre artikkelen

 • hvordan du oppgraderer kjøkken lysstoffrør
 • hvor å fjerne maling fra taket helvetesild
 • hvordan gjøre bakgrunnsbilde dimensjonering
 • hvordan farge vaske veggene for en stor effekt
 • hvordan å reparere tre blinde
 • hvordan bygge kube metall lagringsplass for barns rom
 • hvordan å dekke opp keramiske fliser
 • hvordan å henge en rett tørkestativ over vasken
 • hvordan å henge et vindu swag
 • hvordan å dekorere vinduene med magiske persienner
 •