vindu behandling grunnleggende

vindu behandling grunnleggendeVindu behandlinger legge stil, skygge fra sollys og personvern til hjemmet. Med de ulike alternativene er tilgjengelige, velge riktig vindu gulvbelegg for et hjem er noen ganger overveldende. Ta deg tid til å vurdere dine behov og stil preferanser før du hodet til ditt favoritt innredning butikken for å kjøpe vindu behandlinger

Typer

Vinduet dekker Valgene faller under visse kategorier. Hard solskjerminger inkluderer persienner, skodder og skjermer. Disse solskjerminger er holdbare og solide, kombinerer både funksjon og stil. De blokkerer lyset mens du legger til innredningen av rommet.

Soft solskjerminger omfatter gardiner, gardiner og nyanser. Disse solskjerminger er laget av ulike materialer som gjør dem mer fleksible. Forheng er paneler laget av tyngre stoffer. Gardiner er ofte lettere og kommer i ulike stiler, inkludert paneler, valances, swags, jabots og cafe gardiner.

Utvalg

Velge solskjerminger er en utfordring for mange huseiere. Utseendet av vinduet gulvbelegg er viktig, men funksjonaliteten er også en sterk vurdering. Vurder den generelle stilen i rommet. Vinduet gulvbelegg bør passe dekorere stil for en helhetlig utseende. Formelle forheng i et moderne, funky hjemme vil se ut av sted. Analysere formålet å henge vinduet behandlinger. Avgjøre om det er hovedsakelig for estetisk verdi, personvern, energieffektivitet i hjemmet eller blokkere sollys. Velg en gardin som best oppfyller dette formålet.

Hanging

Mange vindu behandlinger henge på en gardin stang. En travers stang brukes til formell gardiner, slik at de kan gli langs lengden av stangen. Du finner et bredt utvalg av gardinstenger hos forhandlere som selger vindu gulvbelegg. Velg en gardin stang som passer stilen på rommet og gardin. Holdbarheten av stangen er en annen vurdering. Noen stenger er spinkel, og vil ikke opprettholde vekten av tunge vinduet behandlinger. For en mer kreativ gardin stang, bruke elementer som for eksempel golfklubber, hockeykøller, et rør eller en solid gren for hengende gardiner.

Hard vindu behandlinger som persienner og skodder komme med konkrete montering maskinvare. De vanligvis innebærer braketter som er skrudd inn i veggen eller vinduskarmen.

Tiebacks eller gardin holdere er en annen hardware alternativ å vurdere. Dette hardware er montert langs siden av vinduet. Gardinene hvile i holderne slik at sollys i rommet.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere innerdører
 • allergi-fri putevar
 • gjør det selv stoff behandling for en bue vindu som dekker
 • hvordan du kan dekorere med kjøkkenveggen kunst
 • Slik sjablong en stol rail
 • hvordan du kan dekorere et kjøkken med unik vinduet behandlinger
 • hvordan å sette laminat gulv på veggen
 • hvordan å forsegle bjørk kjøkken skap
 • hvordan du kan dekorere en art deco stue med stil
 • hvordan å henge et glimmer lysekrone
 •