Sådan skifter du en pc til en medieserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på den computer, du vil fungere som en medieserver. Klik på 'Kontrolpanel' for at åbne et konfigurationsvindue.

2.

Klik på 'Netværk og internet' i Kontrolpanel og klik derefter på 'Hjemmegruppe'. Markér afkrydsningsfeltet ud for det medie, du vil dele. Kontrollér både 'Musik' og 'Videoer' for at dele begge medietyper.

3.

Marker afkrydsningsfeltet 'Del mine billeder, musik og videoer til alle enheder på mit netværk .' Klik på 'Gem ændringer' for at gemme indstillingerne.

4.

Klik på knappen 'Start' igen. Klik på 'Alle programmer' og klik på 'Media Player.' Klik på fanen 'Bibliotek' i den åbne applikation. Klik på 'Media Sharing' for at åbne et konfigurationsvindue.

5.

Marker boksen mærket 'Del mine medier' i det åbnede vindue. Klik på 'OK' for at afslutte delingskonfigurationerne. Din computer værter nu og deler medier til resten af ​​brugerne på dit netværk.

Din Windows 7-computer giver dig mulighed for at oprette operativsystemet som en medieserver. Du deler din musik og film fra din computer, og andre computere på netværket registrerer det delte medie. Media Player afspiller så disse film og musikfiler fra hvor som helst på dit netværk. For at slå din pc til en medieserver, skal du først dele dine filer på computeren.