Sådan opbygges en USB High Speed ​​Antenna Dish

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på en arbejdsflade. Placer parabolantenne med forsiden nedad på avisen. Mål skålens bredde. Lav en prik ved halvvejsmarkeringen med fedtpenningen.

2.

Mål højden på fadet. Lav en prik ved halvvejs mærket med fedtpenningen.

3.

Trianguler de to punkter for at finde midten af ​​fadet. Lav en prik i midten med fedtpenningen.

4.

Træk et hul gennem midten med den bærbare boremaskine. Kør boren rundt om hullets indvendige kanter for at glatte det ned. Glat indvendige kanter ned lidt mere ved hjælp af det hårde sandpapir.

5.

Skub spidsen af ​​USB 2.0 Wi-Fi-adapteren i hullet. Fortsæt med at skubbe til bunden af ​​USB Wi-Fi-adapteren er blot en tomme eller så fra hullet.

6.

Påfør limningslister til siderne på USB 2.0 Wi- Fi-adapter, hvor den møder sidens side. Hold adapteren på plads i to minutter, så limen kan tage fat. Slip adapteren ud og lad limbindet sætte i yderligere seks timer.

7.

Slut den ene ende af USB 2.0-forlængerkablet til den nederste USB-port på USB 2.0 W -Fi adapter. Tilslut den anden ende til en USB 2.0-port på en bærbar computer.

8.

Mål fronten af ​​USB-højhastighedstennantennen, du har lavet i retning af senderen af dit trådløse hjemmenetværk eller i den generelle retning af et trådløst netværk, som du ønsker at erhverve - for eksempel et gratis Wi-Fi-netværk, der leveres af en butik eller shoppe et par blokke væk.

En parabolisk reflektor forbedrer signalstyrken af ​​en Wi-Fi-antenne ved at fokusere de trådløse transmissioner på en måde, som antennen i sig selv ikke kan. Bygg en højhastighedstog, USB Wi-Fi parabolantenn ved hjælp af en parabolantenneskab erhvervet fra en satellitforretning. Nogle forsyninger fra en hobbybutik eller elektronikforretning vil også være nødvendige, men ingen specielle værktøjer - det vil kun være dem, der findes i de fleste husstande. USB antenne skålen vil give en bærbar enhed, såsom en bærbar computer, med forbedret adgang til et trådløst hjemmenetværk - eller endda en der er blokke væk.