Wire Management Tips

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Organisering og styring af kabler og ledninger kan virkelig forbedre udseendet af dit hjemmebiograf eller computersystem. Når de fleste mennesker bringer hjem en ny computer eller tv, vil de bare få alt tilsluttet og få det funktionelt. Det er dog vigtigt at organisere dine kabler fra starten. Ikke kun er det mere visuelt behageligt, men det vil være meget nemmere at tilføje flere komponenter senere, uden at du behøver at røre med sammenbrudte ledninger og kabler.

Brug Zip Slips

Zip slips er en fantastisk måde at styre kabler på. Den bedste måde at bruge dem på er at binde sammen kabler, der skal til og fra samme sted. For eksempel går tastatur- og musekablerne på dit skrivebord på bagsiden af ​​computerens tårn. Du kan binde disse to kabler flere steder inden du forbinder tårnet. Det betyder, at de er mindre tilbøjelige til at klynge hinanden og med andre kabler.

Ankerkabler mod væggen

Det er bedst at sikre kabler, der løber lange afstande ved at forankre dem på gulvet mod væggen. Hvis rummet bliver dækket, eller ikke let synligt, kan du bruge kanaltape. Hvis du vil have et mere æstetisk behageligt resultat, skal du købe plastikklip, der søm ned i væggen og anker kabler sikkert på plads. Andre klip bruger tape til anker til væggen. Dette kan være at foretrække, hvis du ikke vil lægge huller i din væg.

Kør kabler inde i væggen

For et hjemmebiograf-system kan det være en god ide at køre kabler gennem væggen. foretrækkes til vægmonterede fjernsyn eller hvis du har surroundlyd og skal håndtere flere højttalerkabler. Dette er den bedste løsning, hvis du vil have et problemfrit look. Det er dog meget arbejdskrævende, og det kan være en dyr løsning, hvis du Hvis du beslutter dig for at køre kabler gennem væggen, skal du forsøge at fremstille dit arbejde ved at bruge kabler af høj kvalitet. Selvom du ikke bruger dem med dit nuværende system, skal du inkludere HDMI-kabler, som de er De mest avancerede kabler til rådighed i dag. Også brug af højkvalitets kabler med bedre afskærmning er et must. Kabler af lav kvalitet er mere modtagelige for interferens fra elektriske ledninger i væggen og resulterer i nedsat billed- eller lydkvalitet.

Roll-up Overskydende kabel

Hvis du opdager, at nogle af dine kabler er meget længere end nødvendigt, skal du rulle op den ekstra længde og binde den. At have overskydende kabellængde vil resultere i flere tangler og knuder ned ad vejen.