NRCS Computer Password Requirements

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Med den fortsatte sofistikering af hackere har Natural Resources Conservation Service eller NRCS implementeret flere nye sikkerhedsforanstaltninger. Komplicerede adgangskrav er designet til at sikre beskyttelse af NRCS data og systemer. Computere, computerborde, programsoftware og webstedsindgang styres af unikke portaler for at sikre, at kun autoriseret personale får adgang.

LinkPass

Alle USA's Department of Agriculture (USDA) flytter til et integreret kredsløb kort / id badge system, som vil tilsidesætte nuværende adgangskode krav. Kortene, kaldet LincPass inden for USDA, kræver ottecifrede stifter og er forbundet med biometriske data. Denne rollout er en del af Homeland Security Præsidentdirektivet 12, der blev annonceret i 2004. Gennem USDA's tilmelding har NRCS været involveret siden august 2007. NRCS 'hovedkontor i Washington, DC, opererer nu under LinkPass-systemet og feltkontorer i hele USA er i forskellige faser af implementeringen af ​​dette nye system.

SafeBoot-kryptering

Indtil LincPass er fuldt implementeret, begynder de nuværende NRCS-adgangskrav på SafeBoot Encryption login for at få adgang til alle computerfunktioner. Denne adgangskode skal være alfanumerisk og indeholder mindst otte tegn. Med hvert mislykket forsøg er der et progressivt timeout-svar, indtil computeradgangen er låst.

Windows Desktop-login

For at få adgang til et brugerens vindues skrivebord, et kodeord, der er mellem 12 og 20 tegn, og som indeholder en alfanumerisk kombination med mindst ét ​​symbol er påkrævet. Adgangskoden skal ændres hver 30 dage. De foregående 12 adgangskoder holdes inden for sys tem og sammenlignet med nye adgangskoder til trendanalyse, tidligere brug og almindelige sætninger. Efter tre mislykkede forsøg er adgangskodeportalen låst, og adgangen til skrivebordet skal nulstilles via Kontoret for Kommunikation og Informationsteknologi.

E-godkendelse

Næsten alle NRCS-websteder er blevet knyttet til E- autentificeringstjeneste. Dette gør det muligt for medarbejderne at få adgang til de fleste websites og programmer med en adgangskode. Denne adgangskode skal være alfanumerisk, med mindst et symbol og indeholde otte til 12 tegn. Efter tre mislykkede forsøg er en medarbejder låst ude af systemet i en time.

EmpowHR

Webstedet for personaleadministration er et af de få NRCS-websteder, der stadig kræver en unik adgangskode i stedet for at bruge E-godkendelsen system. Denne adgangskode skal være mindst 12 tegn, være alfanumerisk og indeholde mindst et symbol.