Sådan gendannes adgang til Notes-filer på skrivebordet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Computer'. Naviger til placeringen af ​​din delte mappe, der indeholder dine noter.

2.

Højreklik på mappen og vælg 'Del med' og vælg derefter 'Specifikke personer'. Dette åbner et tilladelsesdialogvindue til dine brugere.

3.

Klik på fanen 'Deling' og klik derefter på 'Avanceret deling'. Dette åbner et nyt vindue. Marker afkrydsningsfeltet 'Del denne mappe' og klik derefter på knappen 'Tilladelser'.

4.

Skriv de brugere, som du vil give adgang til. Når du har valgt alle brugerne, skal du klikke på 'OK'. Dette gemmer tilladelserne i mappen. Klik på 'OK' igen i vinduet Hovedegenskaber for at gemme indstillingerne og gendan adgang til mappen.

Hvis du deler notesfiler på skrivebordet med andre brugere, og du flytter eller gendanner en mappe, skal du gendanne adgangen til mappen. Du gør dette ved at redigere deletilladelserne i mappen. Tilføjelse af brugere til at dele tilladelser lader dine brugere genvinde adgangen til notesfilerne i mappen, og de kan redigere og tilføje flere noter. Windows har et guiden interface, som hjælper dig med at guide dig gennem tilladelsesprocessen.