Sådan konfigureres en Snap Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Snap Server til netværket via et Ethernet-kabel. Kablet tilsluttes Ethernet-porten på bagsiden af ​​Snap Server.

2.

Indlæs bruger-cd'en i en computer på netværket for at administrere Snap Server. Installer softwaren og vælg modellen fra listen i softwaren.

3.

Klik på knappen 'IP-adresse' og indtast den ønskede IP-adresse. Dette vil lette styringen af ​​enheden uden at skulle bruge konfigurationssoftware.

4.

Klik på 'Afslut', og IP-adressen vil blive skrevet til hukommelsen. Du bliver nu forpligtet til at tilføje en liste over brugernavne og adgangskoder for at få adgang til systemet. Placer kun de brugere, der skal have adgang til Snap Server. Denne liste fortæller Snap Server, der har adgang til den.

5.

Opret 'Aktier', de mapper, der gemmer dine data på Snap Server. I installationsguiden har du mulighed for at oprette mapper på drevet. Vælg 'Opret mapper' fra guiden for at lave dine unikke Data mapper. Du kan navngive dem, hvad du vil have, f.eks. 'Data' eller 'Billeder'. Dette vil holde mapperne organiseret og indlysende hvad de gemmer.

En Snap Server er en netværkstilsluttet lagringsenhed (NAS), der gør det muligt for flere brugere at gemme og dele data i et netværksmiljø. Det kan have en til fem harddiske inde, afhængigt af modellen. Dette er en fantastisk enhed til at gemme dine sikkerhedskopier til. Da denne enhed er en mini computer, skal du konfigurere den for at give adgang for alle brugere til at se den. En Snap Server forbinder til netværket via et Ethernet-kabel og bruger en IP-adresse fra netværket, som du skal levere.