Sådan gendannes fabriksindstillinger for mine Linksys Wrt310n

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Nulstil på internettet

1.

Åbn din webbrowser og naviger til Linksys administrationens webside, der er leveret som en ressource i denne artikel.

2.

Log ind på din router s konfigurationsindstillinger, når pop op vises. Standard brugernavn skal stå tomt og standardadgangskoden er 'admin'.

3

Klik på fanen 'Administration' øverst på siden, og klik derefter på 'Fabriksindstillinger.'

4.

Klik på 'Gendan alle

Nulstil på routeren

1.

Drej Linksys WRT310N router så ryggen vender mod dig .

2.

Tryk på den lille 'Reset' -knap på bagsiden af ​​Linksys WRT310N-router med enden af ​​en udfoldet papirclips. Hold knappen nede i fem sekunder og slip derefter

3.

Hold knappen nede i fem sekunder, og slip derefter. Du har nulstillet Linksys WRT310N router til fabriksindstillingerne.

Tips og advarsler

  • Når du gendanner f actory standard til Linksys Wrt310n router, vil alle dine gemte indstillinger på routeren blive udslettet.
  • Alle laver fejl - selv oprette en internetrouter. Hvis du har lavet en fejl ved at konfigurere din Linksys WRT310N-router, skal du muligvis genoprette den tilbage til fabriksindstillingerne. Du kan gøre dette på to måder: Brug Linksys administration hjemmeside eller 'reset' knappen på bagsiden af ​​routeren.