Sådan slukker du et printeradgangskode i netværks- og delingscenter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', og skriv derefter 'netværk'. Klik på 'Netværks- og delingscenter', når det vises.

2.

Klik på 'Skift avancerede delingsindstillinger.'

3.

< p> Klik på den nedadgående pil ud for netværket, som du vil fjerne printerens adgangskode til.

4.

Klik på 'Deaktiver adgangskodebeskyttet deling.'

< p> 5.

Klik på 'Gem ændringer' for at slukke for adgangskoden og gemme indstillingerne.

Når du deler filer eller printere med andre computere på dit netværk, skal de andre brugere indtaste en bruger- eller administratoradgangskode for at få adgang. Dette er standardindstillingen, men det kan ikke altid være praktisk, hvis du har nye brugere, der behøver adgang til printeren på forskellige tidspunkter. Du kan deaktivere adgangskodebeskyttet deling, hvis du har brug for det. Hvis du slår den adgangskodebeskyttede deling af, vil al offentlig deling blive ubeskyttet, så dine delte mapper vil heller ikke længere kræve en adgangskode.