Hvad betyder Wi-Fi?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Definition af Wi-Fi

Wi-Fi henviser til trådløs netværksteknologi, der gør det muligt for computere og andre enheder at kommunikere via et trådløst signal, 'ifølge TechTerms. Wi-Fi-kommunikation er mellem enheden og en router, der er forbundet til et modem, der giver adgang til internettet til tilsluttede enheder. Wi-Fi bruges nu i mange mobiltelefoner og andre mobile enheder.

Wi-Fi Alliance

Wi-Fi Alliance varemærket navnet 'Wi-Fi', som er blevet standarden for forbindelser til trådløs computernetværk. I dag har de fleste computere 'indbyggede Wi-Fi-kort', der forbinder til trådløse routere med et tryk på en knap.

Brug af Wi-Fi

Brug af Wi-Fi er nemt og gratis på en bred vifte af offentlige steder som deltagende vaskeri, hoteller og butikker. Kunder kan medbringe deres egne bærbare computere med Wi-Fi og nyde kaffe eller te, mens de besøger venner. Ofte kan kunderne også modtage den gratis service på parkeringspladsen. Wi-Fi er forkortelsen for trådløs troskab og har revolutioneret, hvor folk arbejder. Du kan nu arbejde hjemmefra eller endda på stranden, snarere end på kontoret. Der findes gratis trådløs internetadgang på mange steder, såsom fastfood restauranter, moteller og boghandlere.