Sådan deler du en internetforbindelse via en USB

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Aktiver Internet Connection Sharing (ICS). Klik på 'Start' knappen og vælg 'Control Panel.' Klik på 'Netværk og Internet' og vælg 'Netværk og delingscenter.'

2.

Klik på 'Administrer netværksforbindelser.' Højreklik på navnet på dit USB-modem og vælg 'Egenskaber'.

3.

Vælg fanen 'Deling' og marker afkrydsningsfeltet ud for 'Tillad andet netværk Brugere til at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse. Klik på 'OK' for at afslutte.

4.

Start et ad hoc-netværk. Klik på knappen 'Start' og vælg ' Kontrolpanel. 'Vælg' Network Setup Wizard 'ikonet Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere netværket Du får alternativer - f.eks. Sikkerhedsnøgler og adgangskoder. Når du er færdig, skal du vælge' Gem dette netværk ' , og klik på 'Næste'. Computeren vil kontrollere, at indstillingerne er gemt. Klik på 'Luk'. Andre computere med trådløse funktioner kan nu oprette forbindelse til netværket og dele værtens internetforbindelse.

Microsoft Windows-operativsystemet er udstyret med alle de værktøjer, du har brug for at dele en internetforbindelse med et USB-modem: Internet Connection Sharing (ICS) og indbyggede ad hoc-netværksfunktioner. Indstil en computer som vært med USB-modemet, med en aktiv forbindelse, og lad andre brugere oprette forbindelse til det nye netværk via deres computers trådløse kort eller adaptere.