Sådan deler du et faxmodem på et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut faxmodemet til en åben USB-port på din computer. De fleste nye computere har ikke et forudinstalleret modem. Windows-operativsystemet registrerer automatisk og installerer faxmodemet.

2.

Slut den ene ende af telefonlinjen til faxmodemet og den anden ende i telefonens stikkontakt.

3.

Klik på 'Start', derefter 'Kontrolpanel' og klik på 'Netværk og Internet'. Klik på 'Netværks- og delingscenter', og klik derefter på 'Skift avancerede delingsindstillinger' i venstre rude i vinduet.

4.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for 'Tænd netværk opdagelse 'i afsnittet' Netværksopdagelse '. Klik på knappen 'Gem ændringer'.

5.

Klik på 'Start', derefter 'Enheder og printere' og højreklik på faxmodemet fra listen over enheder. Klik på 'Modemegenskaber' og klik derefter på fanen 'Deling'.

6.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for 'Del denne enhed', og indtast derefter et navn for modemet i Åbn feltet ved siden af ​​'Del navn', hvis modemets navn ikke allerede er i boksen. Klik på knappen 'OK' for at dele faxmodemet på netværket.

For at sende og modtage faxer på en computer skal den have adgang til et faxmodem. Modemet kan enten være tilsluttet direkte til computeren eller tilsluttet en anden computer på et netværk. For at oprette forbindelse til et faxmodem på en anden computer skal deling være aktiveret på modemet. Heldigvis har Windows-operativsystemet en 'Deling' -funktion, som kan konfigureres til at dele modemet på et netværk.