Sådan opsættes en WiFi Range Extender

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af netledningen til en stikkontakt, og den anden ende i Wi-Fi-forlængeren.

2.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til internetporten bag på rækkeviddeforlængeren og den anden ende i internetporten på din trådløse router.

3.

Indsæt en slutningen af ​​et andet Ethernet-kabel i LAN-porten på afstandsforlængeren og den anden ende i en åben Ethernet-port på enhver computer, der er forbundet til netværket.

4.

Start en Webbrowser, og indtast derefter Wi-Fi-extenderens IP-adresse i adressefeltet. Et eksempel på en fælles IP-adresse er 192.168.3.1. Se brugervejledningen for den eksakte adresse på rækkeviddeforlængeren. Forlængerens login-vindue åbnes.

5.

Indtast loginoplysningerne i de åbne kasser. Kontroller brugervejledningen til de specifikke loginoplysninger for din trådløse extender. s konfigurationsside åbnes.

6.

Klik på fanen 'Wireless Settings' eller 'Wireless', og indtast derefter netværkets trådløse navn i 'SSID' boksen. Klik på 'Save' eller 'Apply.' Klik på 'Wireless Security' eller 'Security.' Vælg det trådløse netværkets sikkerhedstype, f.eks. WEP, og indtast sikkerhedsnøglen i boksen 'Password' eller 'Security key' Gem. '

7.

Træk de Ethernet-ledninger, der forbinder afstandsforlængeren fra computeren og routeren. Placer forlængeren inden for det nuværende trådløse netværk.

Et trådløst netværk gør det muligt for computere, der er udstyret med trådløse adaptere, at oprette forbindelse til netværket trådløst. Det trådløse signal bevæger sig dog kun for en begrænset afstand, hvilket begrænser dækningsområdet for netværket. For at rette op på dette problem kan du bruge en trådløs rækkevidde. Spændvidderen udvider det nuværende trådløse signal og sender det derefter ud over rækkevidden af ​​netværkets trådløse router. For at konfigurere Wi-Fi-rækkevidden skal du bruge det nuværende trådløse netværkets navn og pass-nøgle.