Sådan slettes en lagret trådløs konfiguration

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find den trådløse netværkskonfigurationsknap på din proceslinje. Dette ikon ligner fire søjler, der stiger i højden. Klik på ikonet.

2.

Klik på 'Åbn netværk og delingscenter.'

3.

Klik på 'Administrer trådløse netværk .

4.

Vælg den trådløse konfiguration, du ønsker at slette.

5.

Klik på 'Fjern'. Den trådløse forbindelse med nu fjernes.

I Windows 7 kan brugere opbevare trådløse konfigurationer på deres computer for en nem forbindelse hver gang de starter computeren. Imidlertid kan der opstå omstændigheder, hvor du skal ændre denne konfiguration: Du bevæger dig væk, du ændrer routerens adgangskode, eller du behøver ikke længere at oprette forbindelse til denne router længere. Uanset årsagen kan du slette din gemte trådløse konfiguration i et par korte trin.