Sådan søger du computere til en Active Directory

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til 'Kontrolpanel', og klik på 'Netværk'. Klik på 'Netværkscenter' og 'Gennemse netværket.'

2.

Se på øverste linje i dette vindue for et link med etiketten 'Søg i Active Directory', og klik på på den for at starte Active Directory-værktøjet.

3.

Kontroller, at rullelisten 'Find nu' er indstillet til 'Brugere, Kontakter og Grupper'. Bekræft, at rullelisten 'In' er indstillet til 'Hele mappen'. Indtast navnet på den mappe, du søger efter, og vælg 'Find nu' for at søge i hele databasen for din aktive mappe.

4.

Dobbeltklik på den fundet aktive mappe til at liste alle de pågældende mappes filer og attributter.

5.

Klik på 'Avanceret faneblad', hvis du vil søge i dine aktive mapper efter felt, tilstand eller Værdien af ​​søgningen. Vælg rullemenuen 'Felt' for at vælge en byattribut i den aktive mappe, der skal søges efter. Den avancerede fane giver dig også mulighed for at søge efter andre aktive mapper i andre byer ved at vælge 'Brugere' og ' By 'fra rullelisten Felt. Indstil tilstanden til den attribut, du valgte ovenfor, og angiv feltet Værdi til den by, du søger efter den aktive mappe.

Aktive mapper er en mappestruktur, der bruges på Microsoft Windows. Aktive mapper gemmer information om netværk og servere. En aktiv mappe søger oplysninger om et bestemt bibliotek samt giver oplysninger om filer og hjælper med at organisere filerne for lettere adgang. Aktive mapper tillader også systemadministratoren at oprette sikkerhed for netværket såvel som andre aktive mapper. Brug katalogværktøjet til at søge efter computere på aktive mapper.