Sådan hoster du ASP Support

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på serverens 'Start' -knap på proceslinjen. Vælg 'Administrative værktøjer', og klik derefter på 'Administrer din server.' Dette åbner en konsol, der hjælper dig med at konfigurere serveren.

2.

Klik på 'Tilføj eller fjern en rolle.' Klik på 'Næste' i vinduet Åbn guiden. Vælg 'Application Server' og klik på 'Next'. , har du flere muligheder for serverrollen. Vælg 'Aktivér ASP.NET' og klik på 'Næste'.

3.

Klik på 'Afslut' på den sidste skærm for at installere ASP-komponenter, der giver serveren ASP-support. Dette lukker også installationsguiden.

4.

Klik på knappen 'Start' igen. Klik på 'Administrative værktøjer', og klik derefter på ' IIS Manager (Internet Information Services). 'Dette åbner IIS-manager, der lader dig kontrollere websteder på serveren. Højreklik på webstedets navn til venstre og vælg' Egenskaber '.

5.

Klik på 'Hjemmekatalog.' Sørg for, at tilladelse drop-down læser 'Kun scripts.' Dette er påkrævet for brugere at køre ASP-appen tioner. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne.

Active Server Pages (ASP) er en type Microsoft-kodning, som giver dig mulighed for at oprette dynamiske websider. Platformen indeholder VB.NET og C # sprog. Windows webserveren understøtter disse websider. Inden du kan bruge ASP, skal du installere supportkomponenterne og oprette serveren for at køre koden. ASP skal konfigureres på serveren, før den kan udføre udviklerens kode.