Sådan redigeres en proxy

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internet Explorer

1.

Start Internet Explorer, gå til 'Værktøjer', klik 'Internetindstillinger' og vælg fanen 'Forbindelser'.

p> 2.

Klik på enten 'LAN Settings', 'Dial-up' eller 'Virtual Private Network', da det svarer til dit nuværende netværk eller internetforbindelse. Et egenskabsvindue åbnes.

3.

Marker afkrydsningsfeltet 'Brug en proxyserver til dit LAN' og klik på 'Avanceret' knappen. Vinduet 'Proxy Settings' åbnes.

4.

Rediger en af ​​proxyindstillingerne ved at indtaste de ønskede proxyserveradresser og portnumre. Klik på 'OK' for at bekræfte ændringer.

Firefox

1.

Start Firefox, gå til 'Værktøjer', 'Valg', klik på 'Avanceret' tab og klik på fanen 'Netværk'.

2.

Klik på knappen 'Indstillinger' og klik på 'Manuel proxy-konfiguration.'

3. < / p>

Skriv de portnumre og proxyserveradresser, du har brug for i de angivne tekstfelter. Klik på 'OK' for at bekræfte ændringerne.

Safari

1.

Start Safari, og klik på 'Indstillinger' i rullemenuen. Klik på fanen 'Avanceret' og klik på 'Skift indstillinger.'

2.

Klik på afkrydsningsfeltet, der svarer til 'Webproxy (HTTP)' under 'Vælg en protokol

Indtast den ønskede proxyserveradresse og portnummer i det angivne tekstfelt, og klik på 'OK'.

4 .

Klik på afkrydsningsfeltet, der svarer til en anden proxy, du vil aktivere, indtast de ønskede oplysninger og bekræft ved at klikke på 'OK'.

Hvis du redigerer og konfigurerer proxyindstillingerne tilstrækkeligt, kan du diktere sikkerhedskontrol af personlige oplysninger og sikkerhed på dit system. Når to eller flere computere udveksler data via et netværk, går de oplysninger, der overføres, gennem en proxyserver eller proxy-applikation, som opfører sig som et filter for indgående og udgående data. Redigering af proxyindstillingerne kan nemt gennemføres via din webbrowser eller til avancerede brugere ved at redigere specifikke værdier i systemets Registerredigeringsværktøj.