Sådan ændres Mac-adressen på et netværkskort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Skift MAC-adresse i netværksforbindelser

1.

Klik på 'Start' og klik på 'Kontrolpanel.'

2.

Klik på 'Netværk og Internet' og vælg derefter 'Netværk og delingscenter'.

3.

Vælg det netværkskort, du vil ændre MAC-adressen til, og klik på 'Administrer netværksforbindelser' i venstre rude. En dialogboks vises.

4.

Klik på fanen 'Generelt' og klik på knappen 'Konfigurer'. En ny dialogboks vises.

5.

Klik på fanen 'Avanceret' og vælg 'Lokalt administreret adresse' eller 'Netværksadresse' i feltet 'Ejendom'. Bemærk, at kun en af ​​mulighederne vises.

6.

Klik på radioknappen ved siden af ​​den tomme 'Værdi' boks til højre og indtast den nye MAC-adresse (uden bindestreger ), som du vil tildele til netværkskortet.

7.

Klik på 'OK' for at gemme dine ændringer.

8.

p> Bekræft ændringerne. Klik på 'Start' og indtast 'cmd' i søgefeltet. Tryk på 'Enter'. Kommandoprompten vises. Indtast 'ipconfig / all.' Find sektionen 'Fysisk adresse'; Det skal svare til den MAC-adresse, du indtastede.

Skift MAC-adresse i registreringsdatabasen

1.

Klik på 'Start' og indtast 'regedit' i søgningen bar. Tryk på 'Enter' for at åbne Windows-registreringseditoren.

2.

Gennemse følgende registernøgle ved hjælp af den sort-hvide pil i venstre rude: 'HKEY\_LOCAL\_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Class \ {4D36E972-E325-11CE-BFC1-08002BE10318.' Der vil være undernøgler under denne registreringsnøgle som '0000', '0001', '0002' og muligvis fortsætter videre.

3.

Klik på hver af undernøglerne og søg for 'NetworkAddress' -værdien i højre side af registreringsdatabasen.

4.

Højreklik på 'NetworkAddress' -værdien, når du finder den, og klik på 'Rediger'.

5.

Indtast den nye MAC-adresse i feltet 'Værdidata', hvis du udelader bindestregerne.

6.

Klik 'OK' for at gemme dine ændringer.

Højreklik et sted i højre rude, vælg 'Ny' og klik på 'Stringværdi', hvis du ikke kunne finde 'NetworkAddress' -værdien. Navngiv den nye værdi 'NetworkAddress' og indtast den nye MAC-adresse som 'Værdidata'. Klik på 'OK' for at gemme dine ændringer.

8.

Bekræft ændringerne. Klik på 'Start' og indtast 'cmd' i søgefeltet. Tryk på 'Enter'. Kommandoprompten vises. Indtast 'ipconfig / all.' Find sektionen 'Fysisk adresse'; Det skal svare til den MAC-adresse, du indtastede.

Tips og advarsler

  • Pas på, når du foretager ændringer i registreringsdatabasen. Det er bedst at sikkerhedskopiere dit register, før du foretager ændringer.
  • Ethvert Ethernet-kort produceret har en specifik unik MAC-adresse, der er indskrevet på kortet af producenten. Denne MAC-adresse gør det nemmere for internetudbydere at identificere computere på deres netværk. Hvis du ønsker det, kan du ændre MAC-adressen til dit netværkskort ved hjælp af en af ​​to separate metoder. Bemærk, at hvis en metode ikke fungerer for dit specifikke MAC-kort, kan du bruge den anden.