Sådan gendannes et trådløst LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Afbryd forbindelsen til internettet og routeren. Du skal blot afbryde forbindelsen mellem internetforbindelsen og routeren. Vent i 30 sekunder eller så og tilslut igen. Dette vil nulstille internettet og ofte genoprette det trådløse LAN.

2.

Genstart computeren. Hvis en computer er tændt i lang tid, fungerer det muligvis ikke korrekt, og det kan kræve genstart.

3.

Fjern det trådløse kort. Se efter eventuelle skader på det trådløse kort. Selv om dette er et ualmindeligt problem, kan det medføre, at nogle gange ødelægger eller ødelægger trådløse kort. Hvis kortet er beskadiget, skal du udskifte det trådløse kort i computeren og prøve at forbinde. Det skal fungere ordentligt med et nyt kort.

4.

Ring til internetudbyderen, og få en tekniker til at se på problemet. Nogle gange er internettet problemet. Når kablet eller DSL-ledningerne, der leverer internetforbindelsen, er beskadiget, kan det trådløse LAN ikke fungere korrekt og kræver en ny ledning. Kun internetudbyderen kan løse problemet, hvis det vedrører ledningerne.

5.

Opdater BIOS-systemet. Hvis problemet vedrører computerens BIOS, som f.eks. En fejl eller et problem med BIOS, der resulterer i problemer med trådløst LAN, er den eneste løsning en BIOS-patch, der skal håndtere problemet. Opgrader aldrig BIOS, medmindre problemet er relateret til BIOS.

Et trådløst LAN eller et trådløst lokalnetværk er et trådløst internetforbindelsesnetværk, der er oprettet på et bestemt sted. Privat brug af hjemmet er en fælles trådløs LAN-mulighed, der bruger en internetforbindelse, en trådløs router og trådløse kort i computeren til at oprette forbindelse til internettet. Når det trådløse netværk ikke fungerer korrekt eller ikke vil oprette forbindelse, kan genoprettelsen af ​​det trådløse LAN hjælpe med at løse problemet.