Hvordan bruger jeg VoIP under undervisning?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download og installer dit foretrukne VoIP-program. De fleste VoIP-programmer er billige eller gratis for de tjenester, du skal bruge. Skype taler f.eks. Ikke for tale- og videosamtaler, der er mellem dig og andre Skype-brugere.

2.

Oversigt over dine mål for din VoIP-session. at bruge gæsteforedragsholder i din session, eller vil du bare foredrag selv?

3.

Planlæg din VoIP-konferencetid. Sørg for, at dine elever er fuldt bevidste om den udpegede tid og hvilket VoIP-program de skal installere til konference med dig. Vær opmærksom på, at hvis du vælger en betalt tjeneste, bør du ikke gøre det obligatorisk at deltage.

4.

p> Testforbindelser, batteristrøm og al hardware for at sikre, at din mikrofon fungerer korrekt, og at du har nok batteristrøm på batteridrevne enheder til at vare i hele præsentationen eller konferencen. Test din forbindelse med andre brugere af VoIP, før du starter aktiviteten.

5.

Hold VoIP-aktiviteten. Uanset hvilken type aktivitet du skal udføre med din VoIP, skal du holde dig så tæt som muligt på din oversigt, mens du stadig giver plads til afvigelser.

6.

Evaluer VoIP-aktiviteten . Vurdere, om du bruger et VoIP-program, er det rigtigt for dig, samtidig med at du tager højde for dit felt, elevinteresse, mål og opnåede mål. Hvis du nydt sessionen nok, kan det være en god idé at udføre det igen på et senere tidspunkt. Bemærk, hvad der gik galt, og forsøg at rette op på det i dit næste forsøg.

Tips og advarsler

  • Du vil muligvis bruge en konferenceoptagelsessoftware til at optage din videokonferencer. Dette er nyttigt for studerende, der har gået glip af eller simpelthen at gennemgå problemer under opkaldet.
  • Kommunikation er en høj prioritet i undervisningen. Studerende er ikke i stand til at lære, hvis de ikke er korrekt kommunikeret med, eller hvis der ikke er etableret en nem dialog i klassen - især hvis det er et virtuelt klasseværelse. Metoderne til interaktion med eleverne har løbende udviklet sig for at afhjælpe dette Ved oprettelsen af ​​VoIP-programmer er elektronisk kommunikation mellem studerende og lærere både enkel og fornøjelig. Ved hjælp af VoIP-programmer øges deltagelsen og holder eleverne investeret i deres egen uddannelse, og selve programmerne er også fleksible og overkommelige.