Hvordan man sammenligner High Speed ​​Internet Priser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Typer

Højhastigheds internetforbindelser er tilgængelige via kabel, satellit og DSL. Start med at undersøge, hvilke teknologier der er tilgængelige i dit område. Gratis værktøjer som The List (se linket i afsnittet Ressourcer nedenfor) kan hjælpe dig med at få et billede af, hvilke virksomheder der tilbyder internet service i dit område.

Priser

Priserne for hurtig internet service varierer meget efter geografisk område . De fleste højhastighedsplaner starter fra $20 til $30 per måned, hvis du tilmelder dig et år og kan gå så højt som $100 for de hurtigste hastigheder. Incitamenter er normalt tilgængelige for nye kunder. Fordi konkurrencen om din virksomhed er ved at vokse, er det ikke ondt at tale, spørg en sælger om de ekstra incitamenter, de kan tilbyde, for at overvinde deres konkurrence.

Overvejelser

Mens månedlige og årlige priser citeret af internetudbydere er et godt sted at starte, er det vigtigt at omhyggeligt læse bøgerne. Nogle internetudbydere opkræver mod husleje, installation og opsætning. Vær også opmærksom på, at den citerede downloadhastighed i din plan normalt er en maksimal hastighed. Forvent ikke at Du vil altid få denne hastighed til enhver tid af dagen og natten. På de fleste netværk, som på de fleste motorveje, hvor du ville køre din bil, vil de maksimale trafik timer medføre langsommere hastigheder. Med al musik, videoer og andre båndbredde-sultne teknologier på internettet i dag, er adgang til internettet over en højhastighedsforbindelse mere vigtig end nogensinde. For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter hurtigere forbindelser tilbyder flere og flere internetudbydere (ISP'er) højhastighedsforbindelsesplaner. Det er nemt at sammenligne priser, og hvis du holder nogle få vigtige punkter i tankerne, vil du være i stand til at vælge den høje internetplan, der opfylder dine behov og passer til dit budget.