Sådan installeres og konfigureres IIS 6.0

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

På Windows Server-skrivebordet skal du klikke på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Tilføj eller fjern programmer' og 'Tilføj / fjern Windows-komponenter.'

2.

Klik på 'Application Server' i listen Komponenter og klik på 'Detaljer'.

3.

Klik på 'Internet Information Services (IIS) 'i boksen Underkomponenter af Application Server. Klik på 'OK' for at starte installationen af ​​IIS 6.0.

Når installationen er færdig, skal du klikke på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Tilføj eller fjern programmer' og ' Tilføj / fjern Windows-komponenter. '

5.

Klik på' Application Server 'under linket Komponenter i guiden Windows Components. Klik på 'Detaljer'.

6.

Klik på 'Internet Information Services (IIS)', og klik på 'Detaljer'. Aktivér eller deaktiver IIS-komponenterne for at konfigurere de nødvendige tjenester til at understøtte dine specifikke webapplikationer. Følg instruktionerne fra guiden for at afslutte konfigurationen.

Tips og advarsler

  • For at bevare det højeste sikkerhedsniveau, skal du kun aktivere IIS 6.0 komponenter og tjenester, som dine webapplikationer har brug for for at kunne fungere korrekt.
  • Microsofts IIS 6.0 eller Internet Information Services blev fuldstændig redesignet fra IIS 5.x for at give større ydeevne og pålidelighed, samtidig med at sikkerheden forbedres. Desværre er IIS 6.0 ikke fuldstændig bagud kompatibel med IIS 5.x, så hvis du er installerer og konfigurerer IIS 6.0, skal du foretage en grundig test på dine webapplikationer. IIS 6.0 er ikke installeret som standard i Server 2003, så hvis du vil bruge IIS 6.0, skal du installere og konfigurere det.