Sådan opbevares Gmail fra automatisk at tilføje kontakter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og gå til Gmail.com. Klik på 'Log ind' og log ind på din Gmail-konto. Du vil nu se din Gmail-indbakke.

2.

Klik på 'Indstillinger' i øverste højre hjørne af din Gmail-indbakke.

3.

Klik på 'Labs' fra vinduet 'Indstillinger' i vinduet.

4.

Rul ned til den indstilling, der styrer Gmail s 'Tilføj automatisk kontakter' Klik på 'Deaktiver'. Klik på 'Gem ændringer' for at afslutte at deaktivere denne funktion.

Som standard, når du sender email-meddelelser ved hjælp af Googles Gmail, tilføjes adresserne til din 'Kontaktpersoner' -liste. Dette giver dig mulighed for at sende yderligere beskeder til disse personer ved blot at skrive de første få bogstaver i deres navne eller adresser- -Gmail vil automatisk udfylde resten. Hvis du ikke vil have disse navne automatisk tilføjet til din 'Contacts' liste, skal du justere Gmails indstillinger på passende vis.