Installation af en NETGEAR DGN2000

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installationsdisken, der fulgte med din router. Dette skal køre automatisk. Hvis ikke, klik derefter på 'Kør' i menuen Start, og klik derefter på 'Gennemse'. Højreklik på dit cd / dvd-drev og klik på 'AutoRun.'

2.

Klik på 'Setup', når menuskærmen er indlæst, og klik derefter på 'Næste'. Softwaren begynder at scanne din computer til netværksadaptere. De fleste computere har kun en adapter. Hvis du har mere end en, skal du vælge hvilken adapter der skal bruges fra en liste.

3.

Klik på 'Næste'. Softwaren vil nu konfigurere din router. Du bliver bedt om at slukke for dit modem, så tag modemet ud af strømmen og tag stikket ud af Ethernet-kablet fra din computer.

4.

Tilslut ny Netgear DGN2000-router. Tilslut den medfølgende Ethernet-kabel på bagsiden af ​​din computer og til porten, der er mærket 'Internet' på bagsiden af ​​din router.

5.

Tilslut routeren og drej den på. Følg instruktionerne på skærmen for at aktivere netværket.

6.

Afprøv din internetforbindelse, når opsætningen er afsluttet. Du kan foretage ændringer i dine routerindstillinger ved at skrive 'routerlogin.net' i din browsers adresselinje, selvom det ikke behøver at være nødvendigt.

Netgear er en af ​​USAs største routerleverandører, og alle sine routere leveres nu med en softwareinstallations-cd, der automatiserer installationsprocessen. Ifølge Netgear skal oprettelsen af ​​den trådløse Netgear DGN2000-router ikke tage mere end 15 minutter. sikker på at du har alle de oplysninger, som din internetudbyder har givet dig om din internetforbindelse.