Sådan installeres FTP Publisher

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent og hent filerne til FTP Publishing-tjenesten til en mappe på harddisken. Når downloadet er færdigt, skal du dobbeltklikke på 'ftp7\_x86\_rtw.msi' for at starte installationsguiden.

2.

Klik på 'Næste' på åbningsskærmen. Markér afkrydsningsfeltet for at acceptere licensaftalen og klik på 'Næste'. Forlad standardindstillingerne i listen over tjenester. Dette installerer tjenesten og alle dens muligheder på computeren. Klik på 'Næste'.

3.

Klik på 'Install' for at installere filerne på din server. Det tager kun et par minutter at fuldføre. Når installationen er færdig, skal du klikke på 'Udfør' for at lukke guiden.

Filoverførselsprotokollen (FTP) giver dig mulighed for at være vært for filer, som brugere på netværket kan downloade. Nogle FTP-servere giver dig mulighed for at uploade filer samt dele med andre autoriserede brugere. FTP Publishing-tjenesten er en Microsoft Internet Information Services (IIS) 7-funktion. Den udvidede funktion hjælper serveradministratorer med at administrere mapper, understøtter bedre serverlogging og lader administratorer integrere kryptering for bedre sikkerhed.