Sådan opretter du forbindelse til Terminal Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Klik på 'Alle programmer', og klik derefter på 'Tilbehør', og til sidst klik på 'Eksternt skrivebord.' Dette åbner en forbindelsesdialogboks.

2.

Skriv navnet på din Terminal Server-computer. Dette navn er navnet, der vises i systemoplysningerne på servercomputeren.

3.

Klik på 'Connect'. Et terminalvindue åbnes på dit skrivebord. Der åbnes en log-in dialogboks. Indtast dit brugernavn og adgangskode for at få adgang til serveren og tryk på 'Enter'. Fjernbetjeningens skrivebord vises i dit terminalvindue. Flyt musen i vinduet for at bekræfte, at du er tilsluttet.

Microsoft introducerede Terminal Server-tjenester med Windows 2000. Terminal Server-tjenesten blev omdøbt til Remote Desktop i nyere versioner af Windows, men grænsefladen og forbindelsesmetoderne er de samme. Du opretter forbindelse til en Terminal Server ved hjælp af software til fjernskrivebordet, der følger med din Windows desktop-software. Softwaren er placeret i dit tilbehør, og den er inkluderet i alle versioner af Windows.