Sådan stopper du med at bruge FTP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din web- og FTP-server. Skriv 'cmd' i tekstboksen og tryk 'Enter'. Dette åbner Windows-kommandoprompten.

2.

Skriv 'netstop FTPSvc' og tryk 'Enter'. Dette stopper FTP-tjenesten fra at køre. Når du har stoppet tjenesten, kan brugerne ikke længere bruge FTP-serveren på netværket.

3.

Klik på knappen Windows 'Start' igen. Denne gang skriver du 'iismgr.msc' i tekstboksen og trykker på 'Enter'. Dette åbner webserveradministratoren i Windows.

4.

Højreklik på webstedets navn på din liste over websteder og vælg 'Tilføj virtuelt bibliotek'. Dette åbner et guidenvindue.

5.

Skriv et navn til den virtuelle mappe. Dette kan være et venligt navn, du genkender for dit website-dokumenter. Klik på 'Gennemse' og peg på placeringen af ​​din FTP-mappe. Klik på 'OK' for at oprette den virtuelle mappe. Dette giver dig mulighed for at dele gamle FTP-filer, hvis du vælger at holde dem aktive for dine brugere.

FTP-serveren (File Transport Protocol) på dit netværk gør det muligt for folk at uploade og downloade delte filer. Du kan konsolidere disse FTP-mapper med din webserver, så du behøver ikke bruge FTP-tjenester. Du stopper med at bruge FTP ved at stoppe tjenesten på serveren og tilføje dine nuværende mapper til webserveren. Din Windows Webserver kan være vært for filer og lad brugerne downloade dem til deres desktops.