Sådan tilføjes til en dokumentliste i SharePoint

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser og skriv placeringen af ​​SharePoint-serveren i adresselinjen. Tryk på 'Enter' for at åbne hjemmesiden for serveren.

2.

Klik på 'SharePoint Libraries' i 'Data Source Library.' Klik på 'Opret nyt dokumentbibliotek' i listen over muligheder. Dette skaber en ny mappe i vinduet 'Mappeliste'.

3.

Højreklik på din nye mappe, og vælg 'Ny' og derefter 'SharePoint-indhold'. Klik på 'Gennemse' og vælg det første dokument, du vil tilføje til listen. Fortsæt dette trin, indtil du uploader hvert dokument, du vil dele.

4.

Klik på den nye mappe igen. I afsnittet 'Indstillinger' skal du skrive et navn til din delt dokumentliste og trykke på 'Enter'. Klik på 'OK' for at afslutte oprettelsen af ​​dokumentlisten og lukke guiden.

Microsoft SharePoint er et softwareprogram, der kører på en Windows Internet-server. Den kører i en brugers browser, så den er kompatibel med ethvert operativsystem. SharePoint-administratoren kan oprette brugere og dokumentlister, som er filer, der er delt med andre brugere. Dokumentlister giver ledere mulighed for at dele flere dokumenter med teammedlemmer i en central beliggenhed.