Sådan ændres firmware på en Linksys 610N

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din computers webbrowser og naviger til Linksys download side (se Resources). Indtast 'Linksys 610N' i dialogboksen og tryk på den grå 'Søg' -fan. din Linksys 610N router s versionsnummer, som er placeret nederst på din enhed. Tryk på 'Enter' for at søge efter firmwareopdateringer til din enhed.

2.

Rul ned skærmen vha. Musen og dobbeltklik på fanen 'Firmware' for at downloade den nyeste firmware til din Linksys 610N trådløse router. Gem filen på din computers skrivebord. Højreklik på firmwarefilen og klik på fanen 'Unzip'. Tryk på 'Uddrag' -knappen for at komprimere indholdet i mappen.

3. < / p>

Åbn et nyt vindue i din webbrowser og indtast IP-adressen på din Linksys 610N-router i URL-indtastningsfeltet øverst på skærmen for at starte din routerens installationsside. Denne adresse er som standard '192.168.1.1.'

4.

Klik på den lilla overskrift øverst på skærmen med titlen 'Administration'. Vælg indstillingen 'Firmware' og tryk på 'Gennemse' -knappen. Find den firmwareopdateringsfil, du gemte på skrivebordet, og dobbeltklik på den. Tryk på 'Start til opgradering' nederst på skærmen for at starte firmware opdateringsprocessen.

5.

Tryk på 'X' øverst til højre i din webbrowser for at Luk vinduet med routerindstillinger, når firmwareopdateringen er afsluttet. Indsæt en pin i 'Nulstil' hullet bag på din router og hold det der i 30 sekunder for at nulstille din Linksys 610N router. Dette sikrer, at den nyeste firmware er indlæst korrekt.

Linksys 610N er en trådløs router, der giver dig mulighed for at forbinde dine trådløse enheder til dit hjemmenetværk ved trådløse N-hastigheder. Enheden har også fire indbyggede Ethernet-porte, som giver dig mulighed for at tilføje op til fire ekstra kablede enheder til dit netværk. Det er vigtigt at opdatere Linksys 610N routerens firmware fra tid til anden, da den nyeste firmware generelt giver bedre ydeevne og kan tilføje nye funktioner til routeren.