Sådan afinstalleres programmer fra en begrænset konto bruger, men ikke administratorer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Windows-computer ved hjælp af administratorkontoen eller en konto med administrative rettigheder. Klik på Windows 'Start' knappen og vælg 'Control Panel.' Dette åbner et nyt vindue.

2.

Klik på 'Brugerkonti og familiesikkerhed.' Klik på 'Indstil forældrekontrol for enhver bruger' i listen over muligheder. ' Dette åbner dit hovedforældrekontrolvindue.

3.

Klik på den brugerkonto, du vil begrænse. Fra rullemenuen Forældrekontrol vælger du 'On, enforce current settings.' Dette aktiverer begrænsningsindstillinger for spil, programmer og tidsgrænser.

4.

Klik på 'Bloker bestemte programmer.' Dette åbner et nyt vindue. Klik på 'Personens navn u0026 zwnj; kan kun bruge de programmer, jeg tillader 'hvor' personens navn 'er kontonavnet for den begrænsede konto.

5.

Vælg hvert program, du vil tillade det begrænsede konto. Alle valgte programmer er tilgængelige, mens de øvrige ikke er tilgængelige for den begrænsede konto. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

Windows-operativsystemet har to slags konti: standard og administrator. Du kan afinstallere og deaktivere programmer til standardbrugere, mens du holder dem aktive for administratoren. Denne proces udføres ved hjælp af forældrekontrol. Windows forældrekontrol er gavnlig for folk, der ønsker at fjerne programmer til standardbrugere som børn. Kontrolerne fjerner adgangen til standardkontoen, men holder stadig adgang til administratoren.