Sådan bruges en tv-antenne til afhentning af trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Komprimer en af ​​de to antennestænger på kaninørantennen. Klem tangens kæber omkring bunden af ​​den komprimerede stang. Vrid tangen for at adskille stangen fra bunden. Træk stangen ud af bunden.

2.

Opvarm loddejernet i fem minutter. Afskær kvindstikket fra Pigtail N-adapteren med saks. Adskille de to ledninger fra den afskårne ende.

3.

Strikk 1/2 tommer isolering fra hver af de to ledninger med trådstrimmerne. Skub den udsatte ende af en af ​​de to ledninger gennem hullet i slangen ved bunden af ​​antennestangen. Lod den udsatte ende af ledningen til slangen. Lad loddet afkøle i et øjeblik.

4.

Placer den anden ende af den anden ledning mod en af ​​siderne af antennestangen nederst ved siden af, hvor luften møder antennen. Lod den ledige ende af ledningen til siden af ​​antennestangen. Lad loddet afkøles i to minutter.

Indsæt Pigtail N-adapterens stik i antenneporten på den trådløse router - hvis der er en beskyttende stikdæksel antenneporten, skal du først afbryde stikket med din negle.

6.

Udvid antennestangen til fuld længde. Anbring antennestangens bund mod bagsiden af ​​den trådløse router. Tape antennestangen til routeren med strimler af maskeringstape, så den forbliver i opretstående stilling.

En Wi-Fi-forbindelse kan modtages fra enhver antenne, der kan overføre det trådløse signal til en Wi-Fi-enhed - for eksempel en trådløs router. For at bruge en kaninør-tv-antenne til at hente et Wi-Fi-signal, skal du tilpasse en af ​​de to antennestænger. Nogle forsyninger vil være nødvendige fra en hardware butik eller en hobby butik sammen med husholdningsværktøjer. Voksenovervågning foreslås, hvis du er underjordisk, da et loddejern også vil blive brugt.