Sådan lærer du SQL Server Management

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Find kursusarbejde og blive certificeret

1.

Kontakt dit lokale universitet eller fællesskabskollegium. De fleste uddannelsesmæssige organisationer tilbyder videreuddannelse. Et eksempel er University of Missouri i St. Louis. Organisationen tilbyder to-dages kurser, der underviser i introduktion af SQL Server Management til avancerede kurser for en nominel afgift med kun en forudsætning for anden kursus eller verificerbar it-oplevelse.

2.

Se på online kursusarbejde til rådighed. Flere muligheder findes online. Serebra Learning Corporation har siden 1987 undervist i e-learning, herunder SQL Server Management. Online kurser giver dig mulighed for at lære i dit eget tempo.

3.

Køb tekniske manualer og guider. Ved enhver bogforhandler har du muligheder for SQL Server Management guider lige fra indledende til avanceret. Til selvstarteren giver en bog dig mulighed for at lære, mens du praktiserer.

4.

Få certificeret. Prometric.com tilbyder muligheder for lokal testning at blive certificeret i SQL Server Management og understøttes af Microsoft. Tilknytningen til Microsoft betyder, at certificeringen er god og gyldig.

Tips og advarsler

  • Uanset hvilken sti du vælger at lære, skal du købe referencemateriale fra en personlig eller online forhandler er nyttigt. Ingen kursusundervisning vil lære dig alt og have referencematerialer, som du forstår, hjælper dig, når du er certificeret.
  • SQL-servere er et Microsoft-produkt, der primært er rettet mod databasestyring. Med udbredelsen af ​​nationale og internationale organisationer er databasebehandlingsværktøjer stort set et krav, og SQL-servere udfylder dette behov. At lære at administrere SQL-servere er ikke en enkel opgave for it-professionen, men uddannelsen er nødvendig og kræver kun en moderat mængde tid og kræfter. Der findes mange muligheder for at lære SQL Server Management og spænde fra online til personlige kurser med certificering for at validere din træning.