Sådan omdøber du din Home Directory-vej

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Skriv 'iismgr.msc' i tekstboksen og tryk 'Enter'. Dette er genvejskommandoen for at åbne IIS-manager.

2.

Klik på webstedets navn i venstre side af vinduet. Dette viser alle mapperne for hjemmesiden, herunder hjemmemappen. Højreklik på hjemmemappen, og vælg 'Omdøb'. Skriv et nyt navn til mappen.

3.

Højreklik på dit website navn og vælg 'Egenskaber'. Dette åbner et konfigurationsvindue. Klik på fanen 'Home Directory'. Marker afkrydsningsfeltet mærket 'En mappe, der er placeret på denne computer.'

4.

Skriv det nye mappens mappe i tekstboksen 'Lokal sti'. Hvis du ikke kender hele vejen, skal du klikke på knappen 'Gennemse' og pege på placeringen af ​​din nye mappe. Klik på 'OK' for at gemme indstillingerne.

5.

Åbn et webbrowservindue og skriv navnet på dit websted i adresselinjen. Tryk på 'Enter'. Bemærk, at webstedet åbner for det nye katalognavn.

Hjemmesøgemaskinen er den første placering, du indtaster, når du åbner et domænewebsted i din browser. Denne mappe er en mappe på din Windows-serverens harddisk. Når du omdøber mappen, skal du konfigurere Internet Information Services (IIS) Manager til at pege på den nye hjemmekatalogvej. Efter omdirigering er de brugere, der åbner Webstedet sendes til den nyligt omdøbte mappe.