Tutorial om Opsætning af et trådløst hjemmecomputer system

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer en router. Slut computerens router til en stikkontakt i nærheden af ​​dit internetmodem. Slut et netværkskabel fra dit kabelmodem, DSL eller anden bredbåndstjeneste til din router's internetport.

2.

Slut en computer til en af ​​routerens åbne porte bruger et netværkskabel fra din netværksport. Åbn en webbrowser og indtast routerns IP-adresse og derefter brugernavnet og adgangskoden, når du bliver bedt om det. Indstil valgmulighederne som f.eks. At vælge et netværksnavn og aktivere trådløs sikkerhed. Når du har gemt ændringerne, kan du fysisk frakoble denne computer.

3.

Installer en WiFi-adapter på alle de computere, du vil bruge trådløst. Trådløse adaptere kommer ofte ind i bærbare computere. Hvis din bærbare computer eller skrivebord ikke har en, kan du tilslutte en USB-adapter til din computer.

4.

Gå til Kontrolpanel og vælg 'Opret forbindelse til et netværk.' Vælg 'Wireless', og klik derefter på det netværk, du oprettede, og klik på 'Connect.'

Udtrykket 'trådløst', når det kommer til computere, er ofte en misdannelse, fordi der normalt er ledninger et sted. Generelt betyder trådløs evne til at bevæge sig rundt i dit hus eller arbejdsområde og have evnen til at bruge din computer og gå online uden en hardwired forbindelse. Selv med en bærbar computer har du brug for en netledning, når batteriet løber ud. Opsætning til trådløs computing derhjemme kan virke til bærbare computere eller desktops. Desktops kan ikke undgå strømledning, men de kan gå trådløst online.