De bedste Linux trådløse routere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  En trådløs router er en netværksenhed, der kombinerer en router og et trådløst adgangspunkt i en boks. Wirelessrouteradvisor.com, et websted, der indeholder anmeldelser fra computereksperter og kun er specialiseret i routere, anbefaler Linksys WRT54GL til Linux-maskiner. Linuxdevices.com har specialiseret sig i anmeldelser af enheder til Linux-operativsystemer, og anbefaler Linksys E2100L til hjemmebrugere. Bestcovery.com bruger en kombination af ekspert- og brugeranmeldelser til at bedømme enheder og priser Linksys WRT54GL som den bedste trådløse router overordnet. TestFreaks.com kombineret 50 brugeranmeldelser til at tildele Netgear RangeMax WNR3500L Wireless-N router med en 9,9 ud af 10 score.

Linksys E2100L Avanceret Wireless-N Router

E2100L er en af ​​de såkaldte 'E -Series 'routere, udviklet af Cisco til hjemmemarkedet, der understøtter en trådløs båndbredde på op til 300 Mbps. E2100L kører på Linux-firmware og har 10/100 ethernet-porte, en USB-port, en UPnP AV-medieserver og leveres med brugerdefineret Cisco Connect-software. Dette giver avancerede brugere mulighed for at ændre indstillinger, men indeholder også en auto-tildelingsfunktion til understøttelse af nem installation. Med E2100L kan du tilføje ekstra enheder og computere til netværket, indstille forældrekontrol og give besøgende adgangskodebeskyttet internetadgang på et separat netværk.

Linksys WRT54GL

Ifølge bestcovery.com er Linksys WRT54GL er populær router med Linux brugere. Bestcovery.com bruger en kombination af ekspert- og brugeranmeldelser til at bedømme enheder og klassificerede Linksys WRT54GL som den bedste trådløse router samlet set. WRT54GL er fuldt tilpasset og giver dig mulighed for at foretage ændringer i den Linux-baserede firmware. Overførselshastigheden og dækningsområdet for WRT54GL er gennemsnittet, og denne router anbefales ikke, hvis du har brug for hurtige trådløse hastigheder. WRT54GL understøtter regelmæssige firmwareopdateringer, som hjælper dig med at få den optimale ydeevne fra routeren.

Netgear RangeMax WNR3500L Wireless-N router

Netgear RangeMax WNR3500L Wireless-N router blev udgivet i slutningen af ​​2009. Denne router kommer forudindlæst med Linux-firmware og har en USB 2.0-forbindelse til eksterne USB-enheder, en 480 megahertz processor, 64 megabyte af læsehukommelse og 8 MB flashhukommelse. WNR3500L understøtter forskellige open source router-firmware som OpenWRt, DD-WRT og Tomat. Du kan downloade kompatible versioner af denne firmware fra Netgears samfundsside (se 'Ressourcer').