Hvorfor er min bærbare forbindelse langsom til netværksdeling?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forbindelse

Hvis du er trådløst tilsluttet dit netværk, skal du sørge for, at du har et stærkt signalniveau. Hvis dit signal er svagt, skal du flytte den bærbare computer tættere på dit trådløse adgangspunkt eller router. På samme måde, hvis flere bærbare computere alle er trådløst tilsluttet til dit netværk, kan det være begrænset båndbredde til rådighed. Overvej muligheden for at oprette forbindelse til dit netværk med en kablet Ethernet-forbindelse i stedet.

Faktorer

Hvis din netværksforbindelse bruges af andre aktiviteter, f.eks. At downloade en stor fil fra internettet, kan ophævelse af denne aktivitet fremskynde forbindelsen til dit netværk deles.Hvis du er på arbejde, kan problemet også have indflydelse på andre brugere, hvilket vil indikere et netværksomfattende problem snarere end en problem med din bærbare computer.

Konfiguration

Et problem med et software- eller operativsystemkonfiguration kan forårsage problemet. Hvis der vises fejlmeddelelser, skal du undersøge internettet for at finde en løsning på dit specifikke problem. For eksempel på bærbare computere i Microsoft Windows er der et specifikt problem, der kan medføre langsom netværksdelingsydelse, når visse programmer er installeret.Hvis du stadig ikke kan løse problem, kontakt en pc-tekniker eller din it-afdeling for at få hjælp. Der er forskellige grunde til, at adgang til filer, der er placeret på en netværksandel, kan være langsom fra din bærbare computer. Enkle fejlfindingstrin bør hjælpe dig med at rette op på problemet.