Sådan får du adgang til server og terminal med RealVNC

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Vælg 'Alle programmer', klik på 'RealVNC' i programgrupperne. Klik på 'VNC Viewer 4' og klik derefter på 'Kør VNC Viewer.' Dette åbner en forbindelsesdialogboks.

2.

Indtast navnet på din fjernserver i tekstboksen mærket 'Server'. Klik på 'Valg'. Hvis din server kræver brugernavn og kodeord, skal du skrive værdierne i afsnittet 'Indstillinger' i dialogboksen til visningsprogrammet.

3.

Klik på 'OK' for at gøre din fjernbetjeningen åbnes i et terminalvindue. Bevæg musen for at kontrollere, at forbindelsen fungerer korrekt. Bemærk, at fjernbetjeningsmarkøren bevæger sig med musen.

RealVNC er et softwareprogram, som giver dig mulighed for fjernbetjening af netværksservere og klientcomputere. RealVNC-softwaren kører på din computer, og du opretter forbindelse til en anden terminal eller netværksserver ved hjælp af forbindelsesdialoggrænsefladen. RealVNC er en lille applikation, så det tager ikke for mange ressourcer at køre det på dine netværkscomputere. Tilslutning til disse computere åbner et terminalvindue, så musen og tastaturbevægelserne styrer indstillingerne på skrivebordet.