Sådan opsættes Vista Ultimate Network

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på den mappe, der skal deles på netværket. Klik på linket, der siger 'Del ....'

2.

Indtast en brugerkonto for at få adgang til denne computer fra de andre computere på netværket, og tryk på ' Indtast nøgle. Hvis der ønskes åben adgang, skal du indtaste 'Alle' og 'Gæster' for brugerkonti, derefter klikke på 'Netværk og delingscenter' -linket og klikke på 'Sluk kodebeskyttet deling', og klik derefter på knappen 'Anvend'.

3.

Klik på 'Tilladelsesniveau' for hver brugerkonto og indstil den til den ønskede indstilling. 'Læser' betyder, at kontoen har skrivebeskyttet adgang til den delte mappe. 'Bidragyder' betyder skrivebeskyttet adgang, og 'Co-Owner' betyder fuld læs / skriveadgang.

4.

Klik på knappen 'Del' for at afslutte indstillingerne. < /p>

5.

Gentag trin 1 til 4 for yderligere delte mapper på denne computer eller andre Windows Vista Ultimate Edition-computere på netværket.

Tips og advarsler

  • Når disse indstillinger finder sted, kan andre ikke-Windows Vista Ultimate-computere også oprette forbindelse til computernetværket.
  • Med Microsoft Windows Vista Ultimate Edition kan forskellige computere på det lokale netværk konfigureres til at genkende hinanden og dele forskellige ressourcer som filer og printere. Med Windows Vista besluttede Microsoft at ændre nogle af fejlene i Windows XP og designe operativsystemet med sikkerhed i tankerne. For at dele filer og printere med andre på netværket skal Windows Vista Ultimate Edition have sin konfiguration indstillet til at gøre det.