Sådan optimerer du Linksys Wireless Network

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer Linksys trådløse enhed i et åbent rum, helst op over hindringer. Undgå også at placere enheden tæt på en murvæg, hvis du forsøger at sende signal gennem væggen. Vægmontering af enheden nær loftet ville være ideel, da dette ville garantere at omgå de fleste forhindringer.

2.

Test antennens retninger ved at dreje og pege dem i den retning, du vil have signal til at rejse. Gå med din bærbare computer og måle signalstyrken i de områder, hvor du ved, at du vil få adgang til netværket.

3.

Installer højudgangsantenner, der er direkte udskiftninger til dit system. Disse er lavet af Linksys og passer direkte på din enhed uden at kræve nogen ændringer. Disse antenner tilbyder et mere koncentreret signal og bør hjælpe med at nå disse fjerntliggende områder og øge din hastighed i flere dækkede områder.

Et Linksys trådløse netværk giver dig mulighed for at surfe på internettet uden ledninger. Dette er den optimale løsning til mobile enheder, som smartphones og bærbare computere. Men det er også en god løsning til at placere en stationær computer i et område, der er umuligt at køre en Ethernet-kabel. Disse enheder tilbyder store rækker af trådløst signal, men på grund af nogle fysiske barrierer kan signalet nedbrydes. Placering af enheden er afgørende for det optimale signal.