Trådløse hotspots i Det Forenede Kongerige

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Trådløs teknologi understøttes af en lang række kommunikationsenheder, herunder mobiltelefoner, bærbare pc'er og de fleste håndholdte hardware med trådløs forbindelse. Selvom du sandsynligvis vil have en trådløs opsætning i dit eget hjem, er det værd at vide, hvor Wi-Fi-hotspots er, når du går ud og om, fordi hvis du har brug for nettet i et blink, så ved du hvor du skal hen. Der er masser af af steder i Storbritannien, der giver trådløs adgang: nogle er gratis og kræver ikke adgangskode, mens andre kan opkræve et mindre gebyr.

Restauranter og fastfoodforretninger

Hvis du er i indkøb eller sightseeing i byen, så find en nærliggende restaurant af fastfoodkontakt, fordi de sandsynligvis vil have gratis Wi-Fi. Ethvert spisested, der har en Wi-Fi-forbindelse, kan have det certificerede logo trykt i vinduet eller vises uden for restauranten. Wi-Fi-logoet er repræsenteret af en sort / hvid cirkel med Wi og Fi trykt i kontrastfarver. Men hvis logoet ikke vises i restaurantens vindue, så antager du ikke, at stikkontakten er Wi-Fi-hotspot, i stedet spørg en tjener eller servitrice for at se om der er trådløs tilgængelighed. Ifølge Money Sa Wing Expert alle McDonalds, JD Wetherspoons, Walkabout og Slug u0026 amp; Salatkæder skal have en gratis Wi-Fi-forbindelse. Andre gratis Wi-Fi-hotspots kan findes på Krispy Kreme og Fun u0026 Agrave; Manger-kæder, hvor der ikke er noget kodeord nødvendigt.

Mobiltelefonens hotspots

Nogle trådløse hotspots kræver faktisk et lille gebyr, og britiske mobiltelefonfirmaer som O2, Orange, BT og T-Mobile tilbyder en mobil bredbånds service til din bærbare computer eller håndholdte enhed. T-mobile har for eksempel over 30.000 hotspots i USA, herunder på alle BAA lufthavne, de fleste af Starbucks eller Caf u0026 eacute; Nero og på forskellige hoteller og togstationer. Orange byder på trådløse hotspots på de fleste Hilton Hotels. Tilslutning til disse Wi-Fi-hotspots er tilgængelig for mobile bredbåndskunder, mens nogle virksomheder som BT tilbyder lejlighedsvise tilslutningsgebyrer.

Andre hotspots

Hvis du ved, at du kommer et sted i Storbritannien og kræver en trådløs forbindelse til Nogle point, du kan planlægge fremad ved at bruge et hotspot-lokaliseringswebsted og finde den nærmeste Wi-Fi-forbindelse. Websites som Wi-Fi og myHotspots tilbyder en søgetjeneste, der giver dig mulighed for at finde de nærmeste trådløse hotspots til et angivet sted, postnummer eller adresse. Indtast blot det område, du allerede er i eller kommer til at være i og notere de virksomheder eller områder, der har trådløs forbindelse.