Den gennemsnitlige VoIP-pakkestørrelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Faktorer

VoIP-teknikere har en tendens til at måle pakkestørrelsen ved millisekunden af ​​data, de besidder snarere end strengt ved filstørrelse, hvilket ikke kun kan indeholde nyttelasten eller selve lyddataene, men data, der er nødvendige for at blive anerkendt af forskellige Internetprotokoller. En 20-byte lydbelastning kan for eksempel udvide til 54 byte med denne tilføjede 'overhead' i henhold til Protocols.com.

Gennemsnitlig størrelse

Mens lydpakker kan indeholde så lidt som 10 millisekunder lyd, den gennemsnitlige pakke sendt i en VoIP transmission indeholder mellem 20 og 30 millisekunder, ifølge Packetizer. Forskellige komprimeringsindstillinger kan reducere en stor pakke til en mere standardstørrelse i henhold til Protocols.com.

Betydning

Packetizer angiver, at den lille størrelse af individuelle datapakker gør det muligt for fejlkorrigeringssystemer at interpolere manglende data, hvis nogle få Pakker bliver forvrænget eller udeladt under transmissionen. Forward-error-korrektion, for eksempel, duplikerer data fra den foregående pakke til at dække den manglende pakke. VoIP eller Voice over Internet Protocol, transmitterer lyd over et digitalt netværk ved at bryde lyden i små segmenter kaldet pakker. Hver pakke bærer typisk ikke mere end 30 millisekunder lyd for at hjælpe med en jævn, fejlkorrigeret transmission.